Τζάμπα ήττα ελέω διαιτησίας!

Αρις Νικολάκης15 Δεκεμβρίου 2020

Κατ’ αρχήν η απώλεια τριών βαθμών είναι οδυνηρή. Αυτή είναι η ουσιαστική ζημιά για τον ΠΑΟΚ. Τούτο δε, μετά από μία τζάμπα ήττα. Και δη ελέω διαιτησίας. Γεγονός το οποίο καθιστά την απώλεια οδυνηρότερη…

Δε λέμε πως ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλή μπάλα. Λέμε απλά, πως ο ΠΑΟΚ έχασε τρεις βαθμούς από μία λαθεμένη διαιτητική απόφαση. Προκαλεί μάλιστα, πολλές απορίες πως και γιατί η φάση του πέναλτι υπέρ του Άρη δεν οδήγησε τον Ολλανδό στην οθόνη , για να μελετήσει τη φάση. Αντίθετα η φάση του πέναλτι κατά του Άρη τον οδήγησε. Εν τούτοις δεν είδε, οτιδήποτε έδειξε το VAR. Είδε οτιδήποτε ήθελε αυτός, να δει. Δυο μέτρα δύο σταθμά!

Γενικά, η διαιτησία του Ολλανδού ήταν κοινός παρονομαστής κάθε κακώς κειμένου στον αγώνα του Χαριλάου. Αναζητώντας γενικά, ορθά σφυρίγματα του… Θα ήταν αναζήτηση ψύλλων στα άχυρα. Η απόφαση του όμως, για το πέναλτι υπέρ του Άρη και μάλιστα, με τόση σπουδή είναι τουλάχιστον, περιέργως ύποπτη. Κι επειδή ο ορισμός του δεν έπεσε από τον ουρανό εύλογα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πνέει μένεα κατά του Άγγλου αρχιδιαιτητή για την επιλογή του. Με λίγα λόγια; Τα έκανε μαντάρα ο Ολλανδός. Επιμένουμε δε, όχι μόνο στις φάσεις για πέναλτι. Γενικά, εκτέθηκε. Κι εκτέθηκε επειδή στάθηκε ανίκανος να διαχειριστεί ορθά ακόμη και τη μαντάρα.

Αγωνιστικά κρατούμε την ανταπόκριση των εκφραστών της new generation του ΠΑΟΚ. Τσιγγάρας, Μιχαηλίδης και Τζόλης (αν κι η απόδοση του δεν άγγιξε προηγούμενα δεδομένα) δικαίωσαν τον προπονητή τους. Κρατούμε επίσης, την αυτοθυσία του Ουαγκέ. «Σκοτώθηκε» για να μην «σκοτωθεί» η ομάδα του. Ο Θεός να τον φυλάξει από τα χειρότερα !

Η ζωή δεν σταματά για τον ΠΑΟΚ επειδή απώλεσε τρεις βαθμούς. Αυτή είναι η ζημιά του ΠΑΟΚ. Και θα ήταν η ίδια από οποιαδήποτε με αυτό τον τρόπο διαμορφωνόταν αυτή η απώλεια…

Προπονητές και παίκτες χρειάζονται ηρεμία. Το Πρωτάθλημα δε θα άρχιζε χθες, Ως εκ τούτου δεν τελείωσε, χθες. Να ασχοληθούν προπονητές και παίκτες με τις υποχρεώσεις τους σε αυτήν τη μεταβατική αγωνιστική περίοδο της ομάδας τους. Και να αφήσουν όλα τα άλλα… Ήτοι, τα μη αγωνιστικά στην διοίκηση τους. Είναι δυνατή. Είναι ικανή. Είναι κι αποφασισμένη, να αντιδράσει!

ΥΓ : Και μη λησμονείτε μία ακόμη περίπτωση εμφανούς πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα. Δεν άκουσαν. Δεν είδαν οι Ολλανδοί. Ο ένας στον αγωνιστικό χώρο κι ο άλλος στο VAR. Φωτογραφίες και βίντεο τους… αποκαλύπτουν!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.