Τζ.Αγοράκη για Αντώνη Κανάκη: «Μου είπε «κούκλα μου, μάλλον έχεις καιρό να κάνεις σεξ»

Metrosport Team17 Δεκεμβρίου 2021

Η δημοσιογράφος και συγγραφέας Τζούλη Αγοράκη μοιράζεται την αρνητική της εντύπωση όταν συνάντησε τον Αντώνη Κανάκη με τα «σεξιστικά του αστεία».

Σε άρθρο της στο bovary.gr με τίτλο «Μια πολύ βρώμικη Αρβύλα -Γεμάτη σεξισμό και χυδαιότητα» αναφέρεται στο σκάνδαλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο χαρακτηρίζοντάς τον μεταξύ άλλων ως «χαζομπούλη», «πορνούλη», τονίζει πως δεν πιστεύει ότι οι Ράδιο Αρβύλα δεν γνώριζαν για τις πράξεις του ενώ θεωρεί υποκρισία τα περί «είμαστε καλά παιδιά, εκείνος το παλιόπαιδο και δεν τα γνωρίζαμε. Έχουμε κόρες κ.λπ.».

Μάλιστα για τον Αντώνη Κανάκη επισημαίνει πως ο «γόης» είχε ξεφτιλίσει δημόσια τη Μάνια Ντέλλου, καθώς είχε βγάλει μια φωτογραφία της και έλεγε «μοντέλα που πάνε με άντρες μόνο για τα λεφτά».

«Αν αυτό δεν είναι revenge, τότε πώς ορίζεται η εκδίκηση; Υπάρχει στα αρχεία σίγουρα αυτή η εκπομπή. Τι απαντάει για αυτήν ο κύριος Κανάκης;» διερωτάται.

Παράλληλα, αλγεινή εντύπωση της είχε προκαλέσει μια συνάντησή τους στη Θεσσαλονίκη πριν από 10 χρόνια σε ένα εστιατόριο. Σύμφωνα με την ίδια, ο γνωστός παρουσιαστής όταν είδε όρθιες «κάτι νόστιμες κοπελίτσες» άρχισε να λέει «χυδαία και σεξιστικά αστεία», με την ίδια να αντιδρά.

«Και τότε με κοιτάει με ύφος μπλαζέ και περιπαιχτικό και μου λέει με τη θεσσαλονικιώτικη αξάν του: ”Κούκλα μου μάλλον θα έχεις πολύ καιρό να κάνεις σεξ”. Το είπε ακόμα πιο χυδαία» ισχυρίζεται η δημοσιογράφος.

«Μπορεί ο άνθρωπος να έχει δεκάδες αρετές, αλλά στο δικό μου μυαλό έτσι κλείδωσε. Για μένα, αυτός και η κομπανία του έχουν μια κοινή αισθητική» συνέχισε.

Πηγή: thestival.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.