Τυριακίδης: «Στόχος του Αλμωπού να παραμείνει στην κατηγορία»

Metrosport Team10 Οκτωβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Αλμωπού Αριδαίας, Γιώργος Τυριακίδης, και μίλησε για το φιλικό της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ Β αλλά και γενικότερα το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το φιλικό με τον ΠΑΟΚ Β και το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2: «Στα παιχνίδια προετοιμασίας το αποτέλεσμα έρχεται πιο μετά, σίγουρα βγάζεις κάποια συμπεράσματα. Δεν ξέρουμε πότε ξεκινάει το πρωτάθλημα. Εμείς ως Αλμωπός ξεκινήσαμε στις 16 Αυγούστου προετοιμασία και κάνουμε σχεδόν δύο μήνες προετοιμασία. Δεν μπορείς να προγραμματίσεις με όσα γίνονται, εμείς με την ενημέρωση που έχουμε είναι για τις 16 Οκτωβρίου αλλά δεν ξέρουμε ακόμη τι θα γίνει. 

Ο Αλμωπός κρατάει την περσινή πετυχημένη χρονιά, με αυτήν συνεχίζουμε να βαδίζουμε. Ο στόχος είναι ο ίδιος, να μείνουμε στην κατηγορία, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Δεν έχουμε κάποιο εντός έδρας φιλικό γιατί μπήκε καινούριος χλοοτάπητας, θα είναι έτοιμο μετά τις 20 Οκτωβρίου. Ελπίζω ο κόσμος να δείξει στην πράξη την στήριξή του γιατί σε τέτοια κατηγορία είχαμε πολλά χρόνια να βρεθούμε όπως πέρυσι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.