Τσουρέλας: «Χρειάζονται γενναίες αποφάσεις από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team07 Μαΐου 2021

Για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς μίλησε ο βετεράνος παίκτης, Απόστολος Τσουρέλας, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το καλύτερο παίκτη του ΠΑΟΚ στο ματς με την ΑΕΚ: «Ο Ζίβκοβιτς. Είναι ο τρόπος που μπαίνει, παίζει, συμπεριφέρεται. Έχει θράσος, τον αέρα του μεγάλου παίκτη, την κατεύθυνση και την αφοσίωση. Πρέπει να μείνει στον ΠΑΟΚ και τα επόμενα χρόνια μπορεί να ξεκινά από αυτόν. Είναι ένας ογκόλιθος ποδοσφαιρικός που δεν υπάρχει εύκολα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στο ένας με έναν είναι πολύ καλός. Τελειώνει τις φάσεις. Λειτουργεί πιο γρήγορα στη σκέψη από τον αμυντικό. Έχει ικανότητες. Θα τολμήσω να πω ότι αν χρειαστεί μπορεί να παίξει και πίσω από τα φορ».

Για το αν υπάρχει καλύτερη χημεία: «Είναι πολύ καλύτερη. Αποκαθίσταται μια πειθαρχία στα αποδυτήρια. Εκτός από την αμυντική προσήλωση, παίκτης που δεν μαρκάρει δεν παίζει στην ομάδα. Τα γκολ που τρώγαμε από την αμέλεια έχουν τελειώσει. Βέβαια, χρειάζονται και άλλα. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται παίκτες και γενναίες αποφάσεις από τη διοίκηση. Πρέπει να υπάρχει και η σύμφωνη γνώμη του προπονητή. Ψηφίζω Κρμέντσικ, Μπάμπα, Σφιντέρσκι και φυσικά να υπάρχουν και τα ανάλογα μπακ απ».  

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.