Τσουρέλας: «Πνίγουμε τις ευκαιρίες και δεν σκοράρουμε όταν πρέπει»

Metrosport Team15 Απριλίου 2022

Για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τη Μαρσέιγ, το ντέρμπι με τον Άρη και την παραμονή του Πασχαλάκη μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Απόστολος Τσουρέλας, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά, τόνισε: «Να δώσω συγχαρητήρια σε όλους για το ταξίδι που έκαναν. Επανέφεραν τον ΠΑΟΚ εκεί που αξίζει».

Για το τι στοίχισε στον ΠΑΟΚ: «Θέλουμε παίκτες επιθετικογενείς. Δεν έχουμε. Είναι λίγα τα γκολ που έχει σημειώσει η ομάδα σε σύγκριση με τις ευκαιρίες που δημιουργεί. Υστερούμε. Πολλά παιχνίδια θα μπορούσαμε να τα έχουμε τελειώσει με τις ευκαιρίες που δημιουργούσαμε. Πρέπει να κάνουμε 10 ευκαιρίες και να βάζουμε δυο γκολ. Πνίγουμε τις ευκαιρίες και δεν σκοράρουμε στο χρόνο που πρέπει».

Για Λουτσέσκου: «Κατάλαβε ότι οι παίκτες έχουν κουραστεί και ότι χρειάζεται διάδοχη κατάσταση. Πιστεύω θα παραμείνει και θα αποφασίσει ποιοι θα μείνουν και ποιο θα φύγουν».

Για το Άρης - ΠΑΟΚ: «Στον ΠΑΟΚ δεν έχουν στο μυαλό τους ότι έχουν αποτύχει. Πέτυχε το στόχο του και ότι και αν γινόταν ήταν κερδισμένος. Χειροκροτήθηκε και όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες ήταν περήφανοι. Ήταν απόλυτα επιτυχημένος πριν αρχίσει το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ. Δεν θα τους επηρεάσει ο αποκλεισμός στο παιχνίδι με τον Άρη. Έχουν το μέταλλο και τη διάθεση για να κερδίσουν».

Για την παραμονή του Πασχαλάκη: «Δείχνει μια σοβαρότητα και ωριμότητα και θα έλεγα να μείνει. Παίρνουμε αποφάσεις εν θερμώ συχνά και αδικούμαι παίκτες. Αν θέλει να φύγει, ας βρούμε τον καλύτερο πρώτα. Έχει κανει μια καλή πορεία φέτος και έχουμε κάτι σίγουρο. Αν έχουμε κάτι καλύτερο, τότε ναι. Θα ψήφιζα να μείνει».

Τέλος, σχολίασε: «Απόδοση για σεμινάριο ο τερματοφύλακας της Μαρσέιγ. Ήταν ταυτόχρονα τερματοφύλακας και ποδοσφαιριστής. Είναι παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους τερματοφύλακες». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.