Τσουρέλας: «Δεν γίνεται να μην παίζει ο Σφιντέρσκι, δεν έχει επανέλθει ο Άκπομ»

Metrosport Team25 Οκτωβρίου 2021

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και τις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Απόστολος Τσουρέλας, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ήττα του ΠΑΟΚ: «Ήταν ένα ντέρμπι και τελείωσε. Δεν ήταν καλός ο Ολυμπιακός. Πέσαμε στην παγίδα τους. Μελέτησαν τον Εσίτι, πήγαιναν τρεις πάνω του. Πέτυχε το λάθος. Μας ανήκει από ένα ημίχρονο».

Για το αν έπρεπε να βγει ο Εσίτι μετά το πρώτο λάθος: «Δεν βγαίνουν οι παίκτες με το πρώτο λάθος. Η τελική του απόδοση δεν δικαίωσε τον προπονητή του. Συμβαίνει να κάνουν λάθος οι παίκτες, αλλά του δίνεις το δικαίωμα να επανορθώσει. Καλά έκανε λοιπόν και δεν τον έβγαλε. Δεν τα πήγε καλά, όμως. Κάνει ένας παίκτης λάθος στο κέντρο, πρέπει να τρώμε γκολ; Δείτε τη φάση. Δεν είναι σωστό να τα ρίχνουμε όλα στον παίκτη. Έκανε λάθος στο κέντρο αλλά μετά έχουμε τη σοβαρή μας άμυνα. Πρέπει να βρει λύση αυτή η γραμμή για να μην φάμε γκολ». 

Για το αν είχε άλλη λύση: «Είχε και άλλες λύσεις ο Λουτσέσκου και πιο έτοιμους. Ερχόταν από ένα καλό παιχνίδι αλλά θα μπορούσε να παίξει ο Αουγκούστο και να έρθει ο Εσίτι πιο μετά. Δοκίμασε, δεν του βγήκε».

Για τη δήλωση Λουτσέσκου περί κινήτρου Ολυμπιακού: «Ήταν άστοχη η δήλωση του. Είναι ένας έμπειρος προπονητής και το έχει αποδείξει. Αν το εννοούσε, είναι λάθος. Είναι κάτι που δεν ισχύει. Όσο κίνητρο είχε ο Ολυμπιακός, είχε και ο ΠΑΟΚ».

Για Μπίσεσβαρ: «Δεν μπόρεσε να μπει από την αρχή στο παιχνίδι. Τον παίκτη δεν του δείχνεις εμπιστοσύνη, βγάζοντας τον. Τον αφήνεις, όλοι θέλουν το χρόνο τους».

Τέλος, σημείωσε: «Δεν μπορούμε να έχουμε τον Σφιντέρσκι που παίζει στην Πολωνία και να μην το βάζουμε μέσα. Είναι αλλαγή του Λεβαντόφσκι. Ο Άκπομ έρχεται από απραξία. Δεν έπαιζε εκεί που είναι. Θα μπορούσε να ξεκινήσει ο Σφιντέρσκι. Εγώ αυτόν θα έβαζα, είναι πιο έτοιμος. Δεν έχει επανέλθει ο Άκπομ, προσπαθεί να βρει τον εαυτό του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.