Τσουρέλας: «Ήταν μια παρορμητική στιγμή του Κάργα - Δεν είμαστε σχολείο να ζητάει ο καθένας συγγνώμη, ή μπορείς ή δεν μπορείς»

Metrosport Team27 Απριλίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Απόστολος Τσουρέλας , σχολιάζοντας μεταξύ άλλων την αποβολή του Γιάννη Κάργα, το χτύπημα στο οποίο προέβη ο παίκτης προς τον αντίπαλό του αλλά και κάνοντας τη δική του πρόβλεψη για τον τελικό Κυπέλλου.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: «Όλος ο κόσμος μπορεί να δει την αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι μας επηρέασε πάρα πολύ η αποβολή του Κάργα. Αν δύο παίκτες δεν είναι καλοί, οι υπόλοιποι εννιά δεν μπορούν να ακολουθήσουν. Γιατί είμαστε μια ομάδα που στηριζόμαστε στην ομαδικότητα. Δεν έχουμε το υλικό και τις δυνατότητες για να ανταπεξέλθουμε στη τρικυμιά. Έφυγε ο Κάργας και την πλήρωσαν όλοι...»

Για το αν ο Κάργας προέβη εσκεμμένα σε αυτό το σκληρό χτύπημα: «Δεν το έκανε εσκεμμένα, ήταν μια παρορμητική στιγμή. Πίστεψε ότι μπορούσε να του κλέψει τη μπάλα. Επίσης, δεν συμφωνώ και με κάτι άλλο, ότι δηλαδή γύρισε να ζητήσει από τους συμπαίκτες του συγγνώμη.

Δεν είμαστε ούτε κοριτσάκια , ούτε εκκλησία. Γίνονται μάχες μέσα στο γήπεδο και ειδικά στο πρωτάθλημα που βλέπουμε, με τους διαιτητές και όλα αυτά που συμβαίνουν. Δεν το καταλαβαίνω γιατί ζήτησε συγγνώμη. Το θεωρώ και κάτι προς κατανάλωση για τους δημοσιογράφους. Δεν είμαστε σχολείο να ζητάει ο καθένας συγγνώμη. Ή μπορείς ή δεν μπορείς. Ας ζητήσουν συγνώμη και αυτοί που έφεραν τους ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ».

Για το αν υπάρχει ποδοσφαιρική λογική πίσω από την ενέργεια του Κάργα: « Ο Κάργας είναι ένα βαρύ κορμί που πρέπει να παίζει συνεχώς στα κόκκινα. Αυτό μπορεί να κάνει. Πιστεύω όμως πως δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να τον χτυπήσει. Είναι ο τρόπος παιχνιδιού του αυτός, θέλει να τελειώνει τη φάση και τη μονομαχία. Γίνονται συνεχώς τέτοιες φάσεις, αυτό ήταν μια βλακεία και μισή. Ο παίκτης έτρεξε να κλέψει την μπάλα και απλά έκανε κακούς υπολογισμούς».

Για τις αλλαγές που έκανε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την αποβολή του Κάργα: «Η κίνηση Λουτσέσκου είχε μια λογική το ίδιο και οι αλλαγές του. Ήθελε να ενισχύσει την άμυνά του, και από εκεί και πέρα θα έβλεπε τι μπορεί να κερδίσει από το παιχνίδι»

Τέλος, μίλησε και για τον τελικό του Κυπέλλου, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως: «'Οπως λέω πάντα, ο τελικός είναι μονάχα ένα παιχνίδι και όλα μπορούν να συμβούν. Ο ΠΑΟΚ έχει κάποιες απουσίες. Έχει σημαντικές απουσίες που είναι βαρόμετρα. Παίκτες που μπορούν να επηρεάσουν και την απόδοση των άλλων. Το μέταλλο όμως  και η ψυχή του ΠΑΟΚ θα υπάρχουν στο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.