Τσουρέλας για Μαουρίσιο: «Δε γίνεται να παίρνεις 1,5 εκατ. σε ένα τέτοιο Πρωτάθλημα!»

Metrosport Team13 Μαΐου 2020

«Ο Μαουρίσιο πρέπει να μείνει στον ΠΑΟΚ υπό προϋποθέσεις, δεν γίνεται να παίρνει 1.5 εκτ. ευρώ», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Απόστολος Τσουρέλας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Μαουρίσιο είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που πρόσφερε πολλά. Πήρε τρία Πρωταθλήματα, ένα το κανονικό και δύο τα κλεμμένα. Έπεσε με τον πόλεμο και με τα χτυπήματα κάτω από το τραπέζι. Παίκτης κλάσης ο Βραζιλιάνος, μπορεί να βοηθήσει αλλά με συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Πρώτα το οικονομικό. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται λόγω του FFP πρέπει να δείξει έσοδα, βάλλεται από παντού, με διάφορους τρόπους, τον κυνηγάνε τον Σαββίδη και την οικογένειά του. 

Ο Μαουρίσιο πρέπει να καταλάβει ότι θα μείνει με προϋποθέσεις. Είναι στην εξάδα των παικτών που είναι κουρασμένη και γηρασμένη και αν θέσουν να μείνουν πρέπει να παίξουν λιγότερο. Εξαρτάται βέβαια και από ποιον θα πάρεις. Αν μείνει, ίσως ξανα παίξει αυτός. Ελέγχεται πρέπει να του γίνει κριτική δεν πήγε καλά στη διάρκεια της χρονιάς. Αν ο Μαουρίσιο ειναι υπερβολικός όμως σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα όπως το δικό μας. Δεν γίνεται να παίρνεις 1.5 εκατ. ευρώ στο Πρωτάθλημά μας.

Όσον αφορά την περίπτωση του Βιεϊρίνια πρέπει να γίνει ιδιαίτερη μεταχείριση. Ο Αντρέ είναι προσωπικότητα και θεωρώ ότι θα μείνει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και η πορεία του η ποδοσφαιρική θα συνεχιστεί στον ΠΑΟΚ. Τον χρειαζόμαστε τον Βιεϊρίνια. Καταλαβαίνει πολλά. Είναι μια κατηγορία μόνος του. Και ο Μάτος είναι σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα. Ήταν αναντικατάστατος και αυτό λέγαμε μέσα στη σεζόν πολλές φορές. Παρά τους παίκτες που πήραμε, στην Ευρώπη δεν έπαιξαν. Ήμασταν απελπιστικά κακοί. Φέτος, ο Ολυμπιακός πήρε ένα φορτηγό λεφτά. Εμείς δεν τα είχαμε όλα λεφτά και γι΄αυτό είχαμε την γκρίνια. Πρέπει να γίνει εξόρμηση μεταγραφική».

AKOYΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.