Τσουρέλας: «Φώναζα από τα Χριστούγεννα ότι έπρεπε να φύγει ο Φερέιρα»

Metrosport Team25 Ιουνίου 2020

«Φώναζα από τα Χριστούγεννα ότι ο Αμπέλ Φερέιρα έπρεπε να φύγει», υποστήριξε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Απόστολος Τσουρέλας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Παράλληλα τόνισε πως όσο περνάει ο καιρός οι δυνατότητες του ΠΑΟΚ για να αντιδράσει μειώνονται, με τον συγκεκριμένο προπονητή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ποιος φταίει για την κακή αγωνιστική εικόνα που έχει φέτος ο ΠΑΟΚ:

«Η ερώτηση είναι δύσκολη και με πολύ βάθος. Η αλήθεια είναι στη μέση. Ο Φερέιρα έχει την ευθύνη για την κακή εικόνα εικόνα του αγωνιστικού τμήματος. Φταίει και η διοίκηση για τις κακές επιλογές, αλλά ο Φερέιρα είναι υπεύθυνος αποκλειστικά για τις αποτυχίες της ομάδας». 

«Αυτό που έκανε εντύπωση είναι ότι είπε ο Καντουρί είναι ο καλύτερος παίκτης που προπόνησα. Ο Καντουρί έχει μια προσφορά έδωσε αυτά που είναι να δώσει αλλά είναι μέχρι εκεί. Αυτά είναι παλινωδίες. Φώναζα από τα Χριστούγεννα ότι πρέπει να φύγει ο Φερέιρα. Από εκεί και πέρα πρέπει να το κρίνουν οι κατάλληλοι και να πάρουν αποφάσεις. Δυστυχώς χάθηκε η χρονιά άδοξα από τον άνθρωπο. Όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι ο απόλυτος υπεύθυνος». 

Για τον στόχο της 2ης θέσης και την εμφάνιση του Τζόλη:

«Οσο περνάει ο καιρός, οι δυνατότητες του ΠΑΟΚ για να αντιδράσει μικραίνουν. Δεν μπορείς να τον αλλάξεις τώρα, θα είναι μια κίνηση που δεν έχει ποδοσφαιρική λογική. Ο Τζόλης έπαιζε με πολύ θράσος απέναντι στον Τσιμίκα. Δεν κατάλαβα γιατί έβγαλε τον Τζόλη; Ενώ είχε βρει το σχήμα που έπαιζε καλά τον Ολυμπιακό, ξαφνικά κάνει τρεις αλλαγές μαζεμένες. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.