«Καλύτερα χωρίς κόσμο στη ρεβάνς, ο ΠΑΟΚ θέλει ενίσχυση στην... καρδιά»

Metrosport Team24 Σεπτεμβρίου 2020

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Απόστολος Τσουρέλας, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πρόκριση του Δικέφαλου στους ομίλους του Champions League. Μιλώντας στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» υπογράμμισε την θέληση των παικτών που τη δείχνουν σε όλους τους αγώνες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις πιθανότητες πρόκρισης:

«Έχουμε φτάσει στο τέρμα. Είμαστε πολύ κοντά να πάρουμε αυτό που θέλουμε και ψάχνουμε εδώ και χρόνια. Ποτέ δεν καταφέραμε να φτάσουμε τόσο κοντά. Είμαι αισιόδοξος και εκ φύσεως, αλλά είναι και η εικόνα του ΠΑΟΚ τέτοια. Το πιστεύει η ομάδα. Το ‘χει. Το θέλει πολύ και το βγάζει μέσα στο γήπεδο. Είδαμε μια νεανική, καινούρια ομάδα, που τα δίνει όλα και παίζει ως το 90’. Δεν μας είχε συνηθίσει έτσι πέρσι. Έχουμε πάρα πολλές πιθανότητες, μας βοηθάει πολύ το σκορ. Η όποια τύχη βοηθάει τους δυνατούς και δυνατοί είμαστε εμείς. Ίσως παίζουμε με ομάδες πιο έτοιμες, πιο γεμάτες μεταγραφικά και με μεγαλύτερο μπάτζετ. Ο ΠΑΟΚ όμως δείχνει αποφασισμένος και μπορεί».

Για τις μεταγραφές:

«Θέλουμε έναν χαφ, είναι κοινό μυστικό. Δεν έχουμε πολλές εναλλακτικές λύσεις εκεί. Νομίζω θα γίνει και αυτό. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Ίσως να θέλουμε 2-3 παίκτες. Στην «καρδιά» μας στο κέντρο θέλουμε οπωσδήποτε ενίσχυση. Εκεί οι παίκτες θέλουν ανάσες. Το είχε δηλώσει και ο προπονητής, είναι κάτι που το θέλουμε όλοι και αυτοί που αποφασίζουν και πως θα στηθεί η ομάδα».

Για το τι του άρεσε από τον ΠΑΟΚ:

«Ότι έπαιξε συγκροτημένα. Δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο να εξελιχθεί. Η Κράσνονταρ είναι πολύ σπουδαία ομάδα, με εντυπωσιακή διάρκεια στα τρεξίματα και την ποιότητα μεσοεπιθετικά. Είχαμε πολύ καλή αλληλοκάλυψη και καλό timing στις αντεπιθέσεις. Αντίθετα με ότι πιστεύουν πολλοί, επειδή είδα περίεργες κριτικές, ο ΠΑΟΚ δεν προσπάθησε να κλέψει τίποτα. Ο ΠΑΟΚ παίζει με γρήγορες αντεπιθέσεις και αυτό αξιοποιούμε στο έπακρο σαν ομάδα. Αυτό είναι το παιχνίδι μας, αυτές είναι οι δυνατότητές μας».

Για το αν το δεύτερο ματς στην Τούμπα μπορεί να κριθεί στο 1-0:

«Φοβερή μεσοεπιθετική γραμμή η Κράσνονταρ. Με ανησυχεί. Τώρα την ξέρει καλύτερα ο Φερέιρα και οι παίκτες γιατί τους αντιμετώπισαν μια φορά. Με σύνεση, χωρίς βιασύνη και άγχος. Ίσως το ότι δεν υπάρχει κόσμος μπορεί αυτή τη φορά να βοηθήσει. Αν η Τούμπα ήταν γεμάτη η ομάδα δεν θα μπορούσε να είναι εγκρατής στο γήπεδο. Θα υπήρχε πίεση και ίσως αυτό ήταν κακό. Να κάνουμε το παιχνίδι όπως το σχεδιάζουμε στο 100%».

Για την απόφαση συμμετοχής των Τσόλακ-Ουαγκέ:

«Αυτό είναι πολύ δύσκολο κομμάτι. Δίκοπο μαχαίρι. Εξαρτάται από την κατάστασή τους. Σίγουρα θέλουν να παίξουν και να δείξουν την αξία τους. Όμως αυτό θα το αποφασίσει ο προπονητής που έχει εικόνα των ίδιων και της ομάδας. Είναι λεπτό σημείο στον χρόνο και στην τακτική που θα χρησιμοποιηθούν. Μόνο ο προπονητής ξέρει. Μπορεί να πρόκειται για πολύ σπουδαίους παίκτες, αλλά έχουν απουσία από τους επίσημους αγώνες. Κι αυτοί οι παίκτες δεν γνωρίζουν ακόμη πολύ καλά τους υπόλοιπους, πως κινούνται στο γήπεδο. Θα φανεί πώς θα το διαχειριστεί ο προπονητής. Ελπίζουμε να κάνει την καλύτερη απόφαση για την ομάδα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.