Τσουρέλας: «Δεν μετανιώνω για όσα είπα για Φερέιρα, ξέρει τι κάνει ο Γκαρσία»

Metrosport Team06 Νοεμβρίου 2020

Σίγουρος ότι ο Πάμπλο Γκαρσία μπορεί να κερδίσει το στοίχημα ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, Απόστολος Τσουρέλας, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας ότι ακόμη ο Ουρουγουανός βρίσκεται σε διερευνητικό σημείο, τσεκάρει τους παίκτες και μπορεί να κερδίσει τα αποδυτήρια.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για Φερέιρα και την τωρινή εικόνα του ΠΑΟΚ: «Δεν μετανιώνω για όσα είχα πει. Ήταν αλήθεια. Ο Γκαρσία είναι ένας άνθρωπος της οικογένειας, μια προσωπικότητα. Έχει κερδίσει την αναγνώριση όλων μας μέσα στα γήπεδο και πιστεύω ότι και ως προπονητής θα τα καταφέρει. Δεν μπορεί να κριθεί ακόμη. Έχει πάρει μια ομάδα και προσπαθεί να κάνει το καλύτερο, να κερδίσει τους παίκτες και να μπει στην ψυχολογία τους. 

Φαίνεται ότι ο Πάμπλο μπορεί να κερδίσει τα αποδυτήρια. Θα δώσει τη μάχη του και μετά θα δούμε τα αποτελέσματα. Ξέρει τι να κάνει και τα μέσα και τα έξω της ομάδας. Έχει το πλεονέκτημα να έρχεται μετά από ένα προπονητή που έκανε λάθη. Ο Φερέιρα ανέλαβε μια ομάδα που κατέκτησε τα πάντα και είναι δύσκολο να το συνεχίσεις αυτό. Έχει θετική ενέργεια και την καθολική αποδοχή του κόσμου και της διοίκησης. Αυτό το γνωρίζουν οι παίκτες και θα δώσουν τα μέγιστα για να δείξουν τον καλύτερος τους εαυτό».

Για τις αλλαγές: «Είναι ένας προπονητής που έχει ένα ρόστερ, αξιολογεί τους παίκτες και δίνει την ευκαιρία σε όλους. Με προσοχή, συνέπεια και στόχο η ομάδα να πάρει το μέγιστο από κάθε παίκτη. Το κάνει πολύ καλά. Φυσικά θα κάνει και λάθη. Πιστεύω θα πάμε καλύτερα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.