Τσουρέλας: «Έχουν υποβαθμίσει τον ΠΑΟΚ, νομίζουν ότι είναι καμιά ομαδούλα της γειτονιάς - Τον «Ντέλια» τον σκοτώνουμε μόνοι μας»

Metrosport Team25 Μαΐου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Απόστολος Τσουρέλας, μιλώντας για την οδυνηρή ήττα του ΠΑΟΚ στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος από την ΑΕΚ, επισημαίνοντας παράλληλα τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην ομάδα από την νέα σεζόν.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στον αέρα του Metropolis 95,5: «Δύσκολη μέρα η σημερινή. Είδαμε τον τελικό με ανθρώπους που αγαπάνε τον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω τι να κάνουμε, να κλάψουμε με την κατάντια μας... Αυτά δεν γίνονται ούτε στα έργα. 

Το καράβι βούλιαξε από το καλοκαίρι, όταν ξεφτιλίστηκες από την Λέφσκι. Δεν μπόρεσε μετά να συνέλθει η ομάδα. Ακόμα και με το Σαββίδη δεν μπορούμε να αλλάξουμε».

Για τον Ιβάν Σαββίδη και τα παράπονα των οπαδών προς το πρόσωπό του: «Λάθος να μιλάνε για τον πρόεδρο. Κάποιοι κύριοι είχαν να διαχειριστούν συμβόλαια 18 εκατ. ευρώ. Αυτοί οι παίκτες πρέπει να φύγουν εντελώς, να αλλάξει όλο το ρόστερ. Έχουμε παίκτες που δεν μπορούν να βοηθήσουν, ήρθαν απλά για να έρθουν. Πήραμε φέτος 5 παίκτες που δεν μπορούν να γίνουν πρωταγωνιστές στον ΠΑΟΚ. Ο Ολιβέιρα παλεύει, έχουμε βαρεθεί να μην μπορεί να βάλει με κεφαλιά την μπάλα στην εστία. Ο Μπράντον με τον μισό χρόνο έχει τα διπλά γκολ. Δεν έχουμε ποδοσφαιριστές για να είμαστε πρωταγωνιστές και να κάνουμε κάτι σπουδαίο. Δόξα τον θεό που ήρθε και ο Τάισον και είδαμε και έναν ποδοσφαιριστή «κανονικό». Το ίδιο ισχύει και για Κωνσταντέλια».

Για το βάρος που έχει επωμιστεί ο Γιάννης Κωνσταντέλιας: «Τον Κωνσταντέλια τον σκοτώνουμε μόνοι μας κάθε μέρα. Μέχρι να έρθει να παίξει είχε μηδέν συμμετοχές. Δεν είχε βάλει ποτέ την φανέλα του ΠΑΟΚ, να βγει στο γήπεδο. Του φορτώνουμε τα πάντα...βλακείες. Ο Κωνσταντέλιας παίζει γιατί είναι σπουδαίο ταλέντο, παικταράς και χρειάζεται την βοήθεια όλων μας για να το εξελίξει. Έρχεται ο ΠΑΟΚ και περιμένει πάρα πολλά από αυτό το παιδάκι. Δεν υπάρχει σχεδιασμός...

Για το ποιος φταίει για την καθοδική πορεία του ΠΑΟΚ: «Η ουσία δεν είναι ότι χάσαμε το Κύπελλο, αλλά το γιατί είναι έτσι η εικόνα της ομάδας. Τι μπορεί να αλλάξει τώρα, γιατί αύριο να φέρει ο Μπότο και ο Λουτσέσκου ξαφνικά καλούς παίκτες...;

Δεν είναι αστοχία όλο αυτό που συμβαίνει, είναι κάτι άλλο. Έχουν υποβαθμίσει τον ΠΑΟΚ, νομίζουν ότι είναι καμιά ομαδούλα της γειτονιάς. Κάποιοι από αυτούς της ΑΕΚ, είχαν συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ. Ο Τσούμπερ, ο Γκατσίνοβιτς, ο Αιτόρ, ο Μπερνάρ... Όλοι αυτοί είχαν μιλήσει με τον ΠΑΟΚ και κόπηκαν. Και σίγουρα δεν κόπηκαν από το οικονομικό. Πόσα μπορεί να τους έδωσε παραπάνω ο Μελισσανίδης».

Τέλος, εξέφρασε την προσωπική του άποψη και για το μέλλον του Αντελίνο Βιερίνια: «Ο Βιερίνια πρέπει να πάρει ένα άλλο πόστο. Από μόνος του θα κρεμάσει τα παπούτσια του αν το προτείνουν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Είναι δικό μας παιδί θα το καταλάβει γιατί θέλει και μπορεί να προσφέρει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.