Τσουρέλας: «Άτοπες και άστοχες οι δηλώσεις Γκαρσία»

Metrosport Team17 Μαΐου 2021

Ο Απόστολος Τσουρέλας μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης. «Η ουσία είναι πιο βαθιά. Είναι ότι δεν είπε τίποτα. Είπε κάτι γίνεται, δεν θέλω να μιλήσω, αλλά αναγκαστικά μιλάω. Εγώ είδα έκπληκτος αυτές τις δηλώσεις. Ήταν ένα ματς διαδικαστικό, προετοιμασίας ενόψει του τελικού. Δεν κατάλαβα τι εννοούσε. Κανείς δεν μπορεί να το πει με βεβαιότητα. Έπρεπε να πει ο ίδιος τι συμβαίνει. 

Αν είναι κάτι αρνητικό είχε χρέος να το κάνει. Αν το κάνει μετά απο ένα στραβό αποτέλεσμα, πάλι δεν θα είναι σωστό. Αν χάσουμε στην Αθήνα ολοι θα πουν για τα άσχημα αποδυτήρια. Αν κερδίσουμε και συμβεί κάτι άλλο όλοι πάλι θα υποθέτουν. Οι δηλώσεις ήταν άτοπες και άστοχες» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αυτή την στιγμή προετοιμαζόμαστε για τον τελικό. Η θα πεις τι εννοείς ή καθόλου. Υπήρχαν προπονητές που κατά καιρούς τα είπαν. Όταν ξεκίνησε ο Πάμπλο να δουλεύει περιμέναμε έναν άνθρωπο να τα λέει με το όνομά τους, αλλά την στιγμή που πρέπει. Όλοι ψάχνουμε τώρα να βρούμε τι εννοούσε. Είμαστε σε μία φάση που διεκδικούμε το Κύπελλο και δεν έπρεπε να γίνει αυτό».

Για τη θέση του Ουρουγουανού τεχνικού: «Ούτε την υπομονεύουν, ούτε την ενισχύουν αυτές οι δηλώσεις. Αν τεθεί τέτοιο θέμα αυτός που θα αποφασίσει θα είναι ο πρόεδρος. Τερματίζουμε 2οι και έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε το Κύπελλο. Αν το πάρουμε θα είναι πετυχημένη η χρονιά. Γι' αυτό λέω ήταν άστοχες οι δηλώσεις. Το αν θα μείνει εξαρτάται από τους στόχους. Θέλει να κάνει πρωταθλητισμό; Θέλει να χτίσει μία ομάδα με νεαρούς; 

Είχα πει ότι κάποια στιγμή ο κόσμος δεν θα είχε υπομονή με τους νεαρούς. Ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει τρία επίπεδα. Δεν θα ξαναγυρίσει στο πουλάω για να συντηρηθώ. Ο ΠΑΟΚ δεν πουλάει τα αστέρια του. Εγώ σέβομαι τον κάθε προπονητή και τον κρίνω από το αποτέλεσμα. Αν κατακτήσει το Κύπελλο για μένα θα είναι απόλυτα πετυχημένος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.