Τσούμπα Άκπομ: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έκλεψε την καρδιά μου»

Metrosport Team23 Σεπτεμβρίου 2020

Για την απόφαση του να γυρίσει την πλάτη στην προοπτική του Champions League με τον ΠΑΟΚ προκειμένου να αγωνιστεί στη Μίντλεσμπρο μίλησε ο Τσούμπα Άκπομ.

Στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της αγγλικής ομάδας, αναφέρθηκε στους στόχους του αλλά ρωτήθηκε και για όσα έζησε στη Θεσσαλονίκη χωρίς να κρύψει τον ενθουσιασμό του γι' αυτά. «Πριν υπογράψω στην Μπόρο, έγραψα κάποια πράγματα και ένα από αυτά ήταν ότι θέλω να γίνω ένας από τους βασικούς παίκτες ώστε να τη βοηθήσω να γίνει μια ομάδα με επιτυχίες», είπε ο 24χρονος φορ και συνέχισε: «Θέλω να γίνω παίκτης της ομάδας αλλά παράλληλα να μπορώ να επηρεάσω και να αλλάξω το παιχνίδι. Να δώσω στους φιλάθλους κάτι που θα θυμούνται. Να θυμούνται ότι έπαιξα στην Μπόρο και ότι τη βοήθησα να γίνει επιτυχημένη. Θα δουλέψω σκληρά 100% για να τα καταφέρω».

Ο Άκπομ ρωτήθηκε για τη διετία του στον ΠΑΟΚ: «Ο κόσμος της ομάδας έκλεψε την καρδιά μας. Οι πανηγυρισμοί ήταν φοβεροί. Ήταν πριν από δύο χρόνια αλλά ακόμη μιλάνε γι' αυτούς. Όσο ήμουν στην Ελλάδα υπήρχε κόσμος που ερχόταν ακόμη και στο σπίτι μου για να με ευχαριστήσει. Δέχτηκα πολλά μηνύματα όταν ήρθα στην Μπόρο και με ευχαριστούσαν για την προσφορά μου» είπε και κατέληξε «Θα είναι -σ.σ. η παρουσία του στον ΠΑΟΚ- κάτι που χωρίς αμφιβολία θα θυμάμαι και θα έχω περηφάνια».

Ο Άκπομ είπε ότι έφυγε αγόρι και επέστρεψε άνδρας στην Αγγλία...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.