Τσούμπα Άκπομ ο… ιδανικός, εάν πάρει καθαρόαιμο επιθετικό

Γιώργος Καστάνης07 Ιανουαρίου 2023

Η πορεία του στην Πρέμιερσιπ, αποδεικνύει περίτρανα πως βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Ο Τσούμπα Άκπομ (σε ηλικία 27 ετών) είναι πρώτος σκόρερ στην δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας με την Μίντλεσμπρο, έχοντας πετύχει ήδη 13 γκολ σε 19 αγώνες, ενώ μοίρασε και μία ασίστ. Βρίσκεται στο στόχαστρο σπουδαίων ομάδων που αγωνίζονται στην Πρέμιερλιγκ. 

Το συμβόλαιό του με την Μίντλεσμπρο, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Συστάσεις δεν χρειάζονται. Εάν ο ΠΑΟΚ θέλει να αποκτήσει έναν καθαρόαιμο επιθετικό, για να βοηθήσει και τον Ολιβέϊρα, στα πολλά και κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν, ο Άκπομ αποτελεί μία ξεκάθαρη επιλογή. Ο Λουτσέσκου, είναι θετικός στην επιστροφή του. 

Ο Μπότο, ενδεχομένως να διαφοροποίησε τις απόψεις του, με βάσει τα όσα πίστευε το περασμένο καλοκαίρι. Το ζητούμενο βεβαίως είναι τι λέει και ο Άκπομ. Εάν αποφασίσουν στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού που να είναι γκολτζής, ασφαλώς και αυτή η περίπτωση θα απασχολήσει.

Πάντως ο Άκπομ που γνωρίζει τι εστί Τούμπα και συνέβαλε στην κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος, αποτελεί μία ισχυρή λύση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.