«Είπα στον Καρυπίδη βάλε με στο γήπεδο με τον ΠΑΟΚ, γιατί αλλιώς... θα χάσεις!»

Metrosport Team10 Δεκεμβρίου 2020

Προβάδισμα στον Άρη δίνει ο Νίκος Τσουμάνης όπως τόνισε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» πλέκοντας το εγκώμιο του Άκη Μάντζιου

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το Άρης - ΠΑΟΚ: «Ταρζάν τους θέλω μεθαύριο. Πιστεύω ότι ο Άρης είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον ΠΑΟΚ. Ο Άρης υπερτερεί σε πολλούς τομείς, έχει ποιοτικούς παίκτες και ένα σύνολο ορκισμένο για νίκη. Αρνούνται να χάσουν τα παιδιά και όλα προχωρούν να πάρουμε μια νίκη».

Για Μάντζιο και Γκαρσία: «Ο Μάντζιος είναι ο ποδοσφαιρικός μου πατέρας. Είναι γνώστης του ποδοσφαίρου. Ξέρει να δουλεύει και θα τα πάει πολύ καλά. Δεν θα έχει εύκολο έργο ο ΠΑΟΚ. Πιέζει ψηλά και να μην δικαίωμα στον αντίπαλο να κλέψει την μπάλα. Δουλεύει και τα στημένα. Είναι ευφυής. Ένας ολοκληρωμένος προπονητής».

Για το αν θα ήθελε να είναι στο γήπεδο: «Πριν από μερικά λεπτά πήρα τηλέφωνο από τον Καρυπίδη να με βάλει στο γήπεδο. Του είπα αν δεν με βάλεις θα χάσεις. Γιατί πέρυσι ήμουν στο 4-2 και έφερα γούρι. Μου είπε δύσκολα καθώς επιτρέπονται μόνο 10 άτομα λόγω των περιορισμών για το covid».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.