Τσουλφά: Στα 48 της συμμετέχει και πάλι στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Metrosport Team20 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε η πρωταθλήτρια της ιστιοπλοΐας, Αιμιλία Τσουλφά, και μίλησε για την επικείμενη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και το ρεκόρ που θα σπάσει μόλις μπει στα νερά της ιαπωνικής πόλης, καθώς θα γίνει η μεγαλύτερη σε ηλικία Ελληνίδα που θα συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Δεν ήταν καθόλου εύκολη η προσπάθεια αλλά άξιζε τον κόπο. Μακάρι η ηλικία μου να εμπνεύσει τους νέους ανθρώπους να παλεύουν για τις φιλοδοξίες τους, εγώ είμαι 48 και θα γίνω η πιο μεγαλύτερη σε ηλικία Ελληνίδα που θα συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πρέπει οι δυσκολίες να μας δίνουν δύναμη για να τις ξεπερνάμε και να βελτιωνόμαστε. Στις εποχές που είμαστε το να πετύχεις κάτι το θεωρούν κάτι εύκολο, αλλά δεν ισχύει αυτό. Σημασία έχει να απολαμβάνεις κάθε μέρα την διαδρομή της προσπάθειάς σου. Μέσα από τον αθλητισμό μαθαίνουμε και τη νίκη και την ήττα. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, για μένα είναι η 4η Ολυμπιακή προετοιμασία. Είναι ιδιαίτερες οι συνθήκες, ακόμη δεν ξέρουμε πότε θα μπορέσουμε να πάμε στην Ιαπωνία».

Για τα περιστατικά που βγαίνουν μετά την αποκάλυψη της Μπεκατώρου: «Το ξεκίνημα που έκανε η Σοφία Μπεκατώρου, με το θάρρος και την ψυχική δύναμη που έβγαλε, να αναφερθεί στο περιστατικό αυτό άνοιξε ένα δρόμο για να βοηθήσει στην κοινωνία να μην αποδέχεται τέτοιου είδους περιστατικά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.