Τσουκάνης: «Οι ποδοσφαιριστές της Γ' Εθνικής έχουμε όνειρα, αλλά μας έχουν εκτός»

Metrosport Team23 Δεκεμβρίου 2020

Έκκληση προς τους αρμόδιους φορείς να βοηθήσουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έκανε στον αέρα του Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Στέλιος Τσουκάνης. Ο ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές της κατηγορίας δεν παίρνουν ούτε καν το επίδομα των 534 ευρώ ενώ εξέφρασε την απαισιοδοξία του ενόψει συνέχειας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αυτές οι γιορτές θα είναι διαφορετικές για όλο τον κόσμο. Εμείς είμαστε καθαρά στον αέρα, δεν παίρνουμε ούτε καν τα 534 ευρώ. Στην Γ Εθνική θεωρούνται οι ποδοσφαιριστές ερασιτέχνες και δεν το παίρνουν το επίδομα. Δουλεύουμε επαγγελματικά αλλά θεωρούμαστε… ερασιτέχνες. Δεν βλέπουμε φως στο τούνελ για το αν θέλουν να ξεκινήσει η κατηγορία. Απευθύναμε ένα αίτημα στον ΠΣΑΠ να μιλήσουμε με τους αρμόδιους φορείς για να δούμε τι θα γίνει, με τον κύριο Διακοφώτη από πλευράς ΕΠΟ. Εμείς δεν ανήκουμε ούτε στην Superleague 1, ούτε στη 2, ανήκουμε στην ΕΠΟ.

Μιλήσαμε, πήραμε τις υποσχέσεις τους αλλά μας είπαν πως δεν θα το αποφασίσουν αυτοί αλλά οι λοιμωξιολόγοι. Θέλαμε ένα ραντεβού για να μάθουμε ποιο είναι αυτό το πρωτόκολλο. Πάνω από όλα είναι η ζωή φυσικά δεν το διαπραγματευόμαστε αυτό. Στη συνάντηση θα είναι είτε ο Λευτέρης Αυγενάκης είτε ο Γιώργος Μαυρωτάς για να τους απευθύνουμε το αίτημά μας. Είναι 10 όμιλοι στην Γ' Εθνική, είναι μια κατηγορία που δίνει ποδοσφαιριστές και ομάδες οπότε μας ενδιαφέρει όλους. Είναι σημαντικό γιατί κάποια παιδιά έχουν όνειρα, και είμαστε ήδη ένα χρόνο μακριά από τα γήπεδα. Και φυσικά ένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να ανταπεξέλθει αμέσως στην φυσική του κατάσταση».
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.