Τσουκάνης: «Ο ΠΣΑΠΠ ζήτησε ραντεβού με τη κυβέρνηση και δεν πήρε απάντηση- Δεν μπορούν να ματώνουν οι πρόεδροι»

Metrosport Team02 Νοεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο αρχηγός του Μακεδονικού, Στέλιος Τσουκάνης, μιλώντας για με το μείζονος σημασίας πρόβλημα που έχει προκύψει στην Super League 2, αναφορικά με τη καταβολή των χρημάτων από την ΕΡΤ. Χρήματα τα οποία καθυστερούν και μπορεί να οδηγήσουν μέχρι και στην διακοπή του πρωταθλήματος. 

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: «Χθες ενημερωθήκαμε επίσημα για το πρόβλημα που έχει προκύψει, το οποίο οι Προέδροι το γνώριζαν αλλά εμείς μόνο ακούγαμε, δεν ξέραμε 100% τι συμβαίνει.

Υπάρχει μια πιθανότητα να σταματήσει το πρωτάθλημα. Αν δεν υπάρχουν λεφτά, δεν μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Είναι ποδοσφαιριστές με οικογένειες, με όνειρα, που παράτησαν τις σπουδές τους, τις πόλεις τους. Ακόμη και οι 2-3 μήνες διακοπής μπορούν να αποβούν μοιραίοι για την εξέλιξή τους. 

Εμείς σαν σωματείο δεν έχουμε πρόβλημα, απλά δεν ξέρεις πότε θα έρθει το πρόβλημα στο σπίτι σου. Οι πρόεδροι δεν μπορούν συνεχώς να ματώνουν οικονομικά. Και άντε εμείς οι Έλληνες είμαστε συνηθισμένοι, οι ξένοι που μας ρωτάνε τι θα γίνει και νιώθουν ανασφάλεια; Τι μπορείς να απαντήσεις σε αυτούς;

 Εγώ ως αρχηγός του Μακεδονικού έκανα μια επαφή με τον ΠΣΑΠΠ, οι υπεύθυνοι εκεί έχουν ζητήσει ραντεβού με τη κυβέρνηση, έχουν στείλει επιστολές και δεν πήραν απάντηση. Εγώ εξέφρασα πρόταση και επιθυμία να παραβρεθούν σε ραντεβού μαζί με τους προέδρους και να παλέψουν για τα δικαιώματα των ποδοσφαιριστών».

Τέλος, μιλώντας για τα πλάνα του Μακεδονικού, ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Η ομάδα ξεκίνησε λίγο καθυστερημένα, όπως και περισσότεροι. Παίρνουμε κάποια αποτελέσματα που είναι θετικά και προχωράμε με αισιοδοξία. Αν βέβαια δεν σταματήσει πάλι το πρωτάθλημα, τώρα που βρήκαμε ρυθμό. Και φέτος είναι η πρώτη φορά που ξεκινήσαμε στην ώρα μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.