Τσουκάνης: «Ο Μακεδονικός παίρνει ότι δικαιούται, ο Καμαρά δεν μπορεί να αναπληρώσει το κενό του Αραμπί»

Metrosport Team02 Ιουνίου 2022

Ο Στέλιος Τσουκάνης μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” για την προσπάθεια που κάνει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στον Μακεδονικό, προκειμένου να πετύχουν την άνοδο στην Superleague 2.

“Συνεχίζουμε την μεγάλη προσπάθεια και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Παλεύουμε για να ανέβει ο Μακεδονικός στη δεύτερη εθνική κατηγορία. Το κρίσιμο παιχνίδι είναι αυτό με αντίπαλο τον ΠΑΟ Ρουφ, μετά το ρεπό που ακολουθεί για την ομάδα μας. Και ευελπιστούμε να ανεβάσουμε την ομάδα στην επόμενη κατηγορία. Είναι κάτι που το θέλουμε όλοι μέσα στην ομάδα.

Η θέση που έχουμε στο Πρωτάθλημα μας αδικεί, στο ποδόσφαιρο υπάρχει η τύχη και η ατυχία. Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με την Παναχαϊκή, στο οποίο θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα βαθμό που θα ήταν χρυσός, γενικά είμαστε ικανοποιημένοι. Ο Μακεδονικός παίρνει ότι δικαιούται, έχουμε ένα ακόμη αγώνα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε”.

Ο Τσουκάνης μίλησε ακόμη για τον Άρη και τον Καμαρά και είπε: “Σίγουρα έχοντας σπουδάσει και μάνατζμεντ, ο Καμαρά είναι ένα πρότζεκτ για τον Άρη, εάν ο παίκτης πουληθεί πρέπει να πάρει περισσότερα χρήματα. Πρέπει να γίνει μία συζήτηση με την διοίκηση και τον προπονητή. Για τον Ελ Αραμπί, πιστεύω ότι είναι ένας παίκτης με πολύ μεγάλη προσωπικότητα. Η ποιότητά του δεν συγκρίνεται, προσωπική άποψη καταθέτω. Ο Καμαρά είναι πιο νέος, δεν είναι ο σκόρερ, δεν μπορεί να αναπληρώσει το κενό του Αραμπί εάν δεν συμφωνήσει εκεί με τον Ολυμπιακό”.

- Μπορεί να βρεθεί άλλος Καμαρά για τον Άρη, εάν πωληθεί στον Ολυμπιακό;

“Σε αυτό το ερώτημα μπορώ να απαντήσω ως εξής:
Η διοίκηση του Άρη βρίσκει παίκτες λαβράκια και μπορεί εύκολα να βρει τέτοιους παίκτες, για να αντικατασταθεί ο Καμαρά. Ο οποίος έχει προσαρμοστεί στην ομάδα. Μία ομάδα πρέπει και να αγοράζει και να πουλάει. Δεν ξέρω όμως ποιο πλάνο του προπονητή θα εφαρμοστεί”.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.