Τσουκαλίδης: «Η ΑΕ Ευόσμου έχει μέταλλο»

Metrosport Team03 Δεκεμβρίου 2022

Η ΑΕ Ευόσμου βρίσκει τον δρόμο της και πλέον βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση. Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, για την πορεία της ΑΕ Ευόσμου, για το Πρωτάθλημα και για το γηπεδικό ο προπονητής της Γιώργος Τσουκαλίδης τόνισε: «Το παιχνίδι έγινε σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα και κληθήκαμε εμείς αν και εκτός έδρας να διασπάσουμε αυτή την πολυπρόσωπη άμυνα. Δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ αλλά γενικά είχαμε μια γεμάτη εικόνα και είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές».

Για την πορεία της ΑΕ Ευόσμου τόνισε: «Περιμέναμε η πορεία μας να είναι λίγο καλύτερη, να ήμασταν πιο παραγωγικοί. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και των ποιότητα των παικτών. Είμαστε σε καλό δρόμο. Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις την νοοτροπία και τον τρόπο ανάπτυξης μιας ομάδας αλλά για τόσο μικρό διάστημα η ομάδα αρχίζει και παίζει όπως θέλουμε. Χρειάζονται κάποιοι τομείς βελτίωση και δουλεύουμε πάνω σε αυτό για να γινόμαστε όλο και καλύτεροι».

»Μας λείπει μόνο το γκολ»

Για το Πρωτάθλημα ο προπονητής της ΑΕ Ευόσμου επισήμανε: «Οι ομάδες δεν είναι όπως στην προετοιμασία. Τότε όλες προσπαθούσαν να παίξουν ποδόσφαιρο. Τώρα βλέπουμε κλειστές άμυνες, με ομάδες παθιασμένες και πειθαρχημένες, κοιτάζοντας πρώτα να κρατάνε το μηδέν. Εμείς δυσκολευόμαστε για να διασπάσουμε αυτές τις άμυνες. Παρ’ όλα αυτά είμαι αισιόδοξος καθώς η ομάδα δείχνει ότι έχει μέταλλο και μας λείπει μόνο το γκολ. Θα το βελτιώσουμε και αυτό. Το ότι έχουμε πολλές τελικές σημαίνει ότι από το πρώτο λεπτό μέχρι το 90 είμαστε σοβαροί. Αν αργήσει το γκολ είναι ψυχοφθόρο αλλά είναι η σωστή κατάληξη αυτή και στο τέλος απονέμεται η δικαιοσύνη».

«Πρόκειται για την υγεία των παικτών μας»

Ο Γιώργος Τσουκαλίδης για το γηπεδικό πρόβλημα στον Εύοσμο είπε: «Εχουμε μια ομάδα που πλεονεκτεί σε πολλούς τομείς αλλά υστερεί στο γηπεδικό και σε αυτό μεγάλη ευθύνη έχει ο δήμος, που η ομάδα ξεσπιτώνεται για τις προπονήσεις και για τους αγώνες της. Κάνει προπονήσεις στα Μετέωρα και παίζει στο γήπεδο του Θερμαΐκού. Κάθε μέρα ή κάθε αγωνιστική, κάθε παιδί χτυπάει το πόδι του σε αυτό το γήπεδο. Είναι κρίμα. Ελπίζω να μην είναι οι ομάδες θύματα του προεκλογικού αγώνα. Πρόκειται για την υγεία των παιδιών μας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.