Τσουκαλάς: «Θα μεταφέρει την εργατικότητα του ο Γκαρσία στην ομάδα»

Metrosport Team08 Δεκεμβρίου 2020

Το εγκώμιο του Πάμπλο Γκαρσία έπλεξε ο άλλοτε συμπαίκτης του, Σταύρος Τσουκαλάς, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας ότι ήταν η κατάλληλη επιλογή και θα μεταφέρει την εργατικότητα του στην ομάδα. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γκαρσία: «Χάρηκα πολύ γιατί ήταν κάτι που το ήθελε και ο ίδιος και ήταν αναμενόμενο. Ήταν χρόνια στη δεύτερη ομάδα και είχε αφήσει έργο. Ήταν η κατάλληλη στιγμή. Αυτό που χρειαζόταν ο ΠΑΟΚ ήταν ένας προπονητής που θα χρειαζόταν λιγότερο χρόνο προσαρμογής».

Για το αν ήταν ο κατάλληλος: «Ο Πάμπλο ξέρει όσο λίγοι τον ΠΑΟΚ ως οργανισμό, ξέρει τι ζητάει, τη νοοτροπία. Μέσα από τη δουλειά και τη νοοτροπία του θα βγάλει αυτά που πρέπει. Μέχρι στιγμής έχει βγάλει πολλά θετικά. Μόνο θετικά θα βγάλει ο ΠΑΟΚ. Αυτά που έχει βγάλει ως άνθρωπος θα τα βγάλει στην ομάδα. Με τη δεύτερη ομάδα έχει κάνει κάποια ρεκόρ. Η εργατικότητα του είναι σε υψηλό επίπεδο».

Για τον Τζόλη: «Ο Τζόλης έχει δείξει πολλά καλά στοιχεία. Αρκετά φιλόδοξος, μεγάλο ταλέντο και ταπεινό παιδί. Θα έχει μεγάλες επιτυχίες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.