Τσουκαλάς: «Σπάνιο ταλέντο ο Κωνσταντέλιας, η έδρα δίνει προβάδισμα στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team03 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Σταύρος Τσουκαλάς που αναφέρθηκε στο επικείμενο ντέρμπι πόλης μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη την «κόντρα» του με τον Δεληζήση στην Νίκη Βόλου, τον Νταρίντα, το ποιος έχει προβάδισμα από τους δύο αντιπάλους αλλά και τον Γιάννη Κωνσταντέλια. Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον ρόλο του Δελήζηση την περίοδο που ήταν στον Άρη:
«Βοήθησε εκτός γηπέδου, βοήθησε και αγωνιστικά. Έδωσε αξία στα αποδυτήρια και στο γήπεδο η παρουσία του».

Για τον Νταρίντα και την πιθανή χρησιμοποίηση του ως βασικό κόντρα στον ΠΑΟΚ:
 «Για τέτοιου επιπέδου παίκτη νομίζω ότι δεν θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί, ότι πλάνο και να υπάρχει. Το μόνο ερωτηματικό είναι η φυσική κατάσταση αλλά αφού τον εμπιστεύεται ο προπονητής του κάτι παραπάνω ξέρει. Ωστόσο δεν παύει να είναι ένας παίκτης μεγάλου επιπέδου και νομίζω θα μπορέσει να σταθεί».

Για τα χαφ των δύο ομάδων και αν θεωρεί ότι έχει κάποιος πλεονέκτημα:
 «Ο άξονας είναι η καρδιά της ενδεκάδας, σε όλα τα ματς παίζει ρόλο πόσο μάλλον σε ένα ντέρμπι. Σε αυτά τα παιχνίδια όλοι ξέρουμε ότι επικρατεί το πάθος και η ένταση λίγο παραπάνω. Ο ΠΑΟΚ δείχνει μετά την διακοπή ότι είναι σε πολύ καλό επίπεδο σε φυσική κατάσταση αλλά και σε χημεία και ενότητα, βγάζει θετικό πρόσωπο και φαίνεται ότι δούλεψε πολύ, ανεξάρτητα από το τελευταίο του παιχνίδι στον Ατρόμητο που δεν κέρδισε. Από την άλλη ο Άρης φαίνεται ότι έχει πολύ καλές μονάδες, αν ο καινούργιος προπονητής μπορέσει να τους δέσει θα είναι πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Πάντα σε αυτές τις αναμετρήσεις ο γηπεδούχος με την δύναμη της έδρας έχει μεγάλο προβάδισμα».

Για το αν έχει αλλάξει ο ΠΑΟΚ με τα νεαρούς ηλικιακά ποδοσφαιριστές που έχουν μπει στην ενδεκάδα:
 «Αυτοί οι παίκτες όπως είχε και ο κύριος Λουτσέσκου πάντα θα είναι σε ετοιμότητα και αυτό φάνηκε από την στιγμή που μπήκαν, δεν φάνηκαν τα κενά των υπολοίπων. Παίζει μεγάλο ρόλο και ο προπονητής και η σημασία που τους έδινε και πιστεύω δίκαια παίζουν και θεωρούνται ένα από τα δυνατά όπλα του ΠΑΟΚ. Πάντως οι νεαροί παίκτες της ομάδας χρειάζονται χρόνο, γνωρίζουμε ότι ο κόσμος είναι απαιτητικός και δεν ξέρουμε κατά πόσο θα δεχτεί να τον δώσει».

Αν είχε ένα τετ-α-τετ με τον Κωνσταντέλια τι θα του έλεγε:
«Στις μέρες μας που δουλεύουν πολύ τα social media θέλει ακόμα μεγαλύτερη ψυχική και πνευματική δύναμη να έχεις σε αυτό για να προσέξεις αλλά και τον ο κύκλος που έχει ο καθένας παίζει ρόλο. Πρόκειται για σπάνιο ταλέντο, φαίνεται από τον τρόπο που ακουμπάει την μπάλα. Η δικιά μου συμβουλή προς τον Κωνσταντέλια θα ήταν να δουλεύει κάθε μέρα με γνώμονα να γίνει καλύτερος και να έχει την ταπεινότητα μέσα και έξω από το γήπεδο».

Μια ανάμνηση του από ΠΑΟΚ - Άρης:
 «Θυμάμαι ότι υπήρχε μεγάλη ένταση και πάθος στα παιχνίδια τότε. Χαρακτηριστικά μου έρχεται ένα παιχνίδι από το Χαριλάου που είχε πολύ κόσμο από έξω και γινόταν χαμός από αντικείμενα αλλά μέσα ήταν όλα καλά. Τότε μου είχε κάνει εντύπωση όσα γινόταν πριν τα παιχνίδια. Υπήρχαν κόντρες μέσα στο γήπεδο αλλά έμεναν μέχρι εκεί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.