Τσότρας: «Στόχος τα πλέι οφ, απαιτούμε σεβασμό από τους διαιτητές»

Δημήτρης Καλαϊτζής21 Ιανουαρίου 2023

Η ΑΕ Φιλύρου αποτελεί μέχρι στιγμής την ευχάριστη έκπληξη του τρίτου ομίλου της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣΜ, καθώς βρίσκεται-με αγώνα λιγότερο-στη δεύτερη θέσης της βαθμολογίας, έχοντας απολογισμό 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα. Ο αρχηγός του Φιλύρου, Γιάννης Τσότρας, άνοιξε τα χαρτιά του στο metrosport.gr και μίλησε για την ξέφρενη πορεία της ομάδας, τους στόχους της, τη διαιτησία, αλλά και για το γηπεδικό. 

Στην αρχική του τοποθέτηση αναφέρθηκε στη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ: ‘’Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με πάθος και δύναμη και από τις δύο ομάδες. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς στο πρώτο ημίχρονο και καταφέραμε να κρατήσουμε το υπέρ μας προβάδισμα μέχρι τέλους, χωρίς να απειληθούμε ιδιαίτερα. Από την πλευρά μας κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι όπως και στον πρώτο γύρο. Παρά το νεανικό της ηλικίας της ομάδας του ΠΑΟΚ έχουν πλάνο στο παιχνίδι τους και εύχομαι στον καθένα τους να βρει το δρόμο του’’. 

Στη συνέχεια τοποθετήθηκε για την ανακατασκευή του γηπέδου όπου τοποθετήθηκε πιστοποιημένος συνθετικός τάπητας τελευταίας γενιάς, καθώς και στέγαστρο στις κερκίδες για την προστασία των θεατών: ‘’Μιλάμε για ένα πραγματικό στολίδι. Ο συνθετικός χλοοτάπητας είναι από τους καλύτερους που υπάρχουν παγκοσμίως. Απολαμβάνεις να κάνεις προπόνηση και να παίζεις σε τέτοια γήπεδα. Οι εργασίες δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, θα δείτε ακόμα καλύτερα πράγματα στο γήπεδό μας’’. 

Για τους στόχους της ομάδας, ανέφερε: ''Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πώς θα βελτιωνόμαστε ως σύνολο. Στόχος είναι να κλειδώσουμε την είσοδό μας στα πλέι οφ''.

Για το κομμάτι της διαιτησίας είπε: ‘’ Δεν είμαι άνθρωπος που ασχολείται με αυτά και ούτε ασχολήθηκα ποτέ. Ωστόσο, φέτος δεν γίνεται να εθελοτυφλήσεις σε αυτά που βλέπουμε να γίνονται κάθε Κυριακή. Μπορούμε να καταλάβουμε όταν πρόκειται για ανθρώπινο λάθος, αλλά αυτά που έγιναν στα τελευταία δύο παιχνίδια δεν έχει προηγούμενο ειδικά στο εκτός έδρας ματς με τη Νικόπολη για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του Πρωταθλήματος. Υπήρχαν 3-4 καραμπινάτες φάσεις που έκριναν το αποτέλεσμα εκ των οποίων οι 2 είναι για πέναλτι υπέρ μας και υπάρχει σχετικό βίντεο από το συγκεκριμένο ματς. Αυτό όμως που δεν μπορώ να δεχτώ είναι η ασέβεια που δείχνουν ορισμένοι διαιτητές στην ομάδα μας. Αν θέλουν να κάνουν το χόμπι τους όπως το κάνουμε και εμείς να μην παίζουν με τον ιδρώτα μας. Η ΕΠΣΜ πρέπει να λάβει υπόψιν της ότι κάθε Κυριακή βλέπουμε σε πολλά παιχνίδια όχι μόνο στα δικά μας τραγικά λάθη από τους διαιτητές και θα πρέπει να δώσει βαρύτητα σε αυτό τον τομέα και να αξιολογεί κάθε εβδομάδα τους διαιτητές και όποιος βλέπει ότι δεν μπορεί ή σφυρίζει με δόλο να του παίρνει τη σφυρίχτρα. Απαιτούμε σεβασμό απ΄ όλους τους διαιτητές και να παίζουν τους αγώνες 50-50. Εμείς ως ΑΕ Φιλύρου πρώτη φορά βλέπουμε τόσα λάθη να γίνονται εις βάρος του συλλόγου μας. Κάποιοι μάλλον έχουν θορυβηθεί με την φετινή μας πορεία’’.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.