Τσότρας: «Έχουμε μέταλλο ως ομάδα, θα παλέψουμε μέχρι τέλους»

Δημήτρης Καλαϊτζής23 Μαρτίου 2023

Με το δεξί μπήκε στα πλέι οφ ανόδου για την Α1 η ΑΕ Φιλύρου, καθώς επικράτησε 2-1 της Νικόπολης στην πρεμιέρα του μίνι Πρωταθλήματος. Η ομάδα του Θωμά Ματελόπουλου συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την προετοιμασία της για το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί με το Περιβολάκι (26/3, 12.00) εκτός έδρας . Ο αρχηγός του συλλόγου, Γιάννης Τσότρας, ο οποίος σκόραρε από την άσπρη βούλα στις καθυστερήσεις και χάρισε το τρίποντο στο Φίλυρο, μίλησε αποκλειστικά στο metrosport.gr για τη νίκη επί της Νικόπολης, αλλά και για τη συνέχεια των πλέι οφ.

Στην αρχική του τοποθέτηση αναφέρθηκε στη νίκη επί της Νικόπολης:

Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλή και δύσκολη ομάδα και δείξαμε για ακόμα ένα παιχνίδι τον χαρακτήρα μας. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις παιδιά ανήλικα να διαπρέπουν στον αγωνιστικό χώρο και να δίνουν το 100% όπως και όλη η ομάδα φυσικά. Το πέναλτι στις καθυστερήσεις δεν θα ερχόταν αν δεν παλεύαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Θα ήθελα να ευχηθώ περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στους δύο ποδοσφαιριστές της Νικόπολης που τραυματίστηκαν σοβαρά στο μεταξύ μας παιχνίδι.

Για τη δύσκολη δοκιμασία στο Περιβολάκι:

Ακολουθεί ένα παιχνίδι εκτός έδρας με το Περιβολάκι που είναι εξίσου σημαντικό για τη συνέχεια και πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή. Έχουμε δείξει όλη την διάρκεια της χρονιάς το μέταλλο που έχουμε ως ομάδα. Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο και κάθε Κυριακή πάμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Μέχρι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς θα δώσουμε ότι έχει ο καθένας για να βρεθεί στην Α1 η ΑΕ Φιλύρου.

Για τη στήριξη του κόσμου:

Τρομερή είναι η στήριξη που έχουμε από τον κόσμο μας τη φετινή σεζόν. Είναι κυριολεκτικά ο 12ος παίκτης μας και εύχομαι στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την άνοδο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.