Τσονάκας: «Θα κινηθούμε νομικά, είναι άδικη η απόφαση»

Metrosport Team24 Σεπτεμβρίου 2020

Αποβλήθηκε από το ασιατικό Champions League η Αλ Χιλάλ λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού. Ο άμεσος συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου, Γιώργος Τσονάκας, μίλησε για το Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη και τα επόμενα βήματα.  

Αναλυτικά όσα είπε:

«Φτάσαμε στο σημείο να έχουμε ελάχιστους παίκτες και με βάση τους κανονισμούς ήταν αδύνατον να γίνει το παιχνίδι. Χάσαμε στα χαρτιά το παιχνίδι και κατά συνέπεια υπήρξε απόφαση που μας αποκλείει από το τουρνουά. Η ομάδα θα κινηθεί νομικά καθώς η απόφαση δεν είναι σωστή».  

Για το πως κρίνουν την απόφαση: «Είναι μια απόφαση λόγω ανωτέρας βίας καθώς έχουμε 19 κρούσματα κορωνοϊού συν 14 στο υπόλοιπο τμήμα. Είναι άδικο καθώς δεν μας δίνετε η ευκαιρία να παίξουμε τα παιχνίδια και υπάρχει αγανάκτηση καθώς δεν υπάρχει κατανόηση από την Ομοσπονδία».  

Για το επόμενο βήμα: «Περιμένουμε τις τελικές οδηγίες από την ομάδα. Περιμένουμε την ανάρρωση κάποιων παιδιών. Λογικά θα επιστρέψουμε. Υπάρχουν κρούσματα και σε άλλες ομάδες. Θέλω να πιστεύω ότι θα ακυρωθούν οι επόμενες φάσεις και θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και εμείς τη συμμετοχή μας».  

Για τον ΠΑΟΚ: «Παρακολουθήσαμε το παιχνίδι με την Μπενφίκα και την Κράσνονταρ. Στο ματς με την Μπενφίκα ταίριαξε περισσότερο στον ΠΑΟΚ επειδή δεν μπήκε ως φαβορί. Πήγε στρατηγικά όπως ήθελε. Με την Κράσνονταρ θεωρώ ότι ήταν στα μέτρα του και αν προσέξει τα λάθη του θα καταφέρει να προκριθεί».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.