Τσομπανίδου: «Είμαστε ψηλά στην βαθμολογία και ευελπιστούμε να συνεχιστεί έτσι και το 2022»

Metrosport Team25 Δεκεμβρίου 2021

Για την επιστροφή της στον Άρη, τους στόχους της με τους «κιτρινόμαυρους», αλλά και για την καλύτερή της στιγμή στο 2021, μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» η αθλήτρια του γυναικείου βόλεϊ του Άρη, Ειρήνη Τσομπανίδου. 

«Κάθε χρονιά έχει τα θετικά της και τα αρνητικά της . Για εμένα δεν κλείνει και με τον καλύτερο τρόπο λόγω του τραυματισμού μου. Η καλύτερη στιγμή μου στο 2021 ήταν ο τελικός Κυπέλλου με την Σαντορίνη παρόλο που δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο Ελλάδας. Ήταν μια ωραία εμπειρία. Φέτος, στον Άρη έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά, έχουμε κάνει νίκες απέναντι σε ομάδες που έχουν κι αυτές όπως κι εμείς μεγάλους στόχους. Είμαστε ψηλά στην βαθμολογία,  και ευελπιστούμε να συνεχιστεί έτσι και με την έλευση του νέου έτους. Είναι η τρίτη θητεία μου στον Άρη κι όταν παίζουμε κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι πιο σφιχτά τα παιχνίδια και δημιουργείται το αίσθημα του ντέρμπι και ειδικά όταν έχει δυναμική παρουσία φιλάθλων είτε από την μία πλευρά, είτε από την άλλη. Δεν μπορούμε να συγκριθούμε με το εξωτερικό, αλλά το άθλημα σιγά σιγά αλλάζει και ανυπομονούμε κάποια στιγμή να έχει την ίδια ανταπόκριση με τους άνδρες. Όταν παίζουμε με την εθνική και ειδικά σε εκτός έδρας παιχνίδια βλέπουμε την θέληση που υπάρχει από τον κόσμο για το άθλημα». 

«Εύχομαι καλές γιορτές στον κόσμο και όλοι μας να έχουμε την υγεία μας. Να περνάμε όσο μπορούμε πιο όμορφα παίρνοντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα. Εύχομαι η χρονιά να κυλήσει ωραία όπως άρχισε για την ομάδα μου».

Από την πλευρά της η παίκτρια του γυναικείου τμήματος του ΠΑΟΚ,Κωνσταντίνα Στράντζαλη είπε χαρακτηριστικά: «Ο Άρης έχει βελτιώσει την εικόνα του τα τελευταία χρόνια και έχει γίνει ανταγωνιστικός. Ένα ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης είναι πάντα ιδιαίτερο. Σε τέτοιες αναμετρήσεις καταλαβαίνουμε πόσο ο κόσμος διψάει για ένα τέτοιο ματς ανεξαιρέτως στόχων και βαθμολογικής θέσης των δυο ομάδων. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία, ευτυχία και αγάπη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.