Τσολάκης για Αγρ. Αστέρα: Θα δώσουμε και την ψυχή μας

Metrosport Team25 Μαρτίου 2023

Ο Αγροτικός Αστέρας είναι έτοιμος να μπει στην τελική ευθεία του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και να διεκδικήσει την παραμονή του στην κατηγορία. 

Ο σύλλογος του Ευόσμου αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 15:00 τον τοπικό Ποσειδώνα στην Μηχανιώνα. Ο επιθετικός του Αγροτικού, Ραφαήλ Τσολάκης ήταν ο σκόρερ της ομάδας στο τελευταίο ματς με τον Πανδραμαϊκό (1-1) και μιλώντας στη «Μ» για την δύσκολη συνέχεια, είπε:

 «Η ομάδα παλεύει κάθε ματς ξεχωριστά. Δεν κοιτάει αντίπαλο γιατί είναι ο Αγροτικός Αστέρας. 

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Εχουν μείνει επτά ματς και θα δώσουμε την ψυχή μας όπως και κάνουμε γι' αυτόν τον μεγάλο σύλλογο». 

Είσαι αισιόδοξος ότι μπορείτε στο τέλος να τα καταφέρετε; «Είναι δύσκολο εννοείται, αλλά πιστεύω σε αυτή την ομάδα και στους συμπαίκτες μου μέχρι την τελευταία πιθανότητα, ότι θα μπορέσουμε να καταφέρουμε αυτόν τον μεγάλο άθλο και να μείνει η ομάδα σε αυτή την κατηγορία. 

Τέλος, ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμένα και από όλη την ομάδα σίγουρα για τους οπαδούς μας που έρχονται σε κάθε ματς κάνουν τόσα χιλιόμετρα και είναι δίπλα μας παντού, τους ευχαριστώ πολύ και είμαστε όλοι μαζί μέχρι το τέλος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.