Τσόλακ για μία ακόμη φορά: «Θα ήθελα να παραμείνω στην Μάλμε»

Metrosport Team27 Ιουλίου 2021

Ο Αντόνιο Τσόλακ μίλησε σε σουηδική ιστοσελίδα για την μέχρι στιγμής παρουσία του στην Μάλμε και το ενδεχόμενο να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Συγκεκριμένα, ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να παραμείνει στην σουηδική ομάδα απάντησε: 

«Ναι θα το ήθελα! Περνάω πάρα πολύ καλά εδώ και σημαίνει πολλά για έναν ποδοσφαιριστή να βρίσκεται εδώ. Απολαμβάνω τον κάθε αγώνα, την κάθε προπόνηση και νιώθω ευχαρίστηση να πηγαίνω καθημερινά στο γήπεδο. Σημαίνει πολλά για εμένα το να είμαι εδώ, αλλά τώρα έχουμε έξι σημαντικούς μήνες μπροστά μας και θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Συγκεντρώνομαι απόλυτα μόνο σε αυτό. Στο μέλλον θα δούμε τι θα γίνει».

Για το αν έχουν γίνει συζητήσεις σημείωσε: «Όχι, πάντα έχουμε ωραίες συζητήσεις αλλά για την ώρα αυτές επικεντρώνονται στα αγωνιστικά θέματα. Δεν μιλάμε για το μέλλον καθώς έχουμε μπροστά μας πολύ σημαντικά ματς, επομένως δεν υπάρχει χρόνος για άλλες συζητήσεις. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο αγωνιστικό και όλα τα υπόλοιπα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Τα σημάδια είναι ότι οι άνθρωποι της Μάλμε είναι χαρούμενοι μαζί μου και εγώ μαζί τους, αλλά δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για το μέλλον. Απολαμβάνουμε τη στιγμή. Ο Ντάνιελ Άντερσεν (σ.σ. αθλητικός διευθυντής της Μάλμε) είναι έμπειρος και όταν χρειαστεί να μιλήσει με εμένα θα το κάνει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.