Τσόλακ: «Μου αρέσει και αρέσω στον Λουτσέσκου»

Metrosport Team25 Ιανουαρίου 2022

Ο Αντόνιο Τσόλακ επέστρεψε για τη δεύτερη παρουσία του στη Θεσσαλονίκη και την Τούμπα μετά την εξαιρετική του παρουσία στη Μάλμε όπου σκόραρε σχεδόν ένα γκολ ανά δύο παιχνίδια, έχοντας 40 συμμετοχές με 19 γκολ και 3 ασίστ, στοιχείο που έπαιξε τον δικό του ρόλο στο ισοζύγιο μεταξύ αυτού και της μεταγραφής του Σφιντέρσκι στις ΗΠΑ!

Ο Κροάτης επιθετικός μίλησε στο επίσημο κανάλι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, σημειώνοντας πως όλοι τον αγκάλιασαν στην επιστροφή του, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο PAOK TV:

Στην αρχική του τοποθέτηση, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Το ξεκίνημα με εμένα και τον ΠΑΟΚ δεν ήταν τόσο εύκολο, έτσι πήγα στην Μάλμε, όπου είχα μια επιτυχημένη σεζόν. Τώρα είμαι και πάλι εδώ, δυνατός, βλέπω τα πράγματα θετικά. Θα έλεγα ότι γύρισα πίσω στο παλιό μου σπίτι».

Για το πόσο άλλαξε στον χρόνο που βρέθηκε στη Σουηδία: «Νομίζω πως ως άνθρωπος δεν θα αλλάξω ποτέ. Είμαι ο ίδιος παίκτης και ο ίδιος άνθρωπος. Όταν κάποιος μου δίνει χώρο και εμπιστοσύνη, μπορώ να δείξω την ποιότητα μου. Δεν έχασα ποτέ την ικανότητα μου στο να σκοράρω, δεν σταμάτησα ποτέ να τρέχω και να παλεύω, να είμαι ο παίκτης που ήμουν. Τώρα νομίζω πως επέστρεψα στο ίδιο περιβάλλον, αλλά με διαφορετικούς ανθρώπους. Υπάρχουν αρκετές αλλαγές στον ΠΑΟΚ».

Αναφορικά με τις αλλαγές που εντοπίζει στον ΠΑΟΚ από την ημέρα που έφυγε: «Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες και με καλωσόρισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι πολύ καλό αυτό. Βρήκα μια πολύ καλή ομάδα, ένα δυνατό σύνολο. Γνώρισα και τον καινούργιο προπονητή. Έχω ακούσει πολλά καλά γι' αυτόν, τώρα δουλεύω μαζί του για λίγο και βλέπω πως αρέσει ο ένας στον άλλον. Είναι σημαντικό αυτό, τόσο για μένα, όσο και για την ομάδα. Μου έδωσε ήδη τα πρώτα λεπτά και ελπίζω πως όλα θα είναι καλά στο μέλλον».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.