Τσόλακ: «Να κάνω τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να φωνάζουν το όνομά μου»

Metrosport Team23 Σεπτεμβρίου 2020

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, έκανε ο Αντόνιο Τσόλακ. Ο Κροάτης στράικερ, που νωρίτερα φωτογραφήθηκε στην Τούμπα με την σύζυγό του, εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για τη νέα του ομάδα, τόνισε πως δεν δυσκολεύτηκε να πάρει αυτή την απόφαση και σημείωσε πως θέλει να γράψει ιστορία με τους οπαδούς του Δικεφάλου και να τους ακούσει να φωνάζουν το όνομά του στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του PAOK TV:

«Γεια σας, είμαι ο Αντόνιο Τσόλακ, ο νέος επιθετικός του ΠΑΟΚ. Νιώθω υπέροχα. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που υπέγραψα σε ένα μεγάλο κλαμπ όπως ο ΠΑΟΚ. Γνωρίζω τι σημαίνει να αγωνίζεται για τα χρώματα του ΠΑΟΚ και ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να παλέψω για τον ΠΑΟΚ».

Για την απόφαση του να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Ηταν εύκολο για μένα να αποφασίσω να έρθω στον ΠΑΟΚ. Δεν χρειάστηκε να με πείσει κάποιος για να έρθω. Γνωρίζω τι είναι ο ΠΑΟΚ, τι οπαδούς έχει και έχω πολλούς Ελληνες φίλους που μου είπαν να έρθω εδώ».

Για το πως θα περιέγραφε τον εαυτό του ως παίκτη: «Θα περιέγραφα τον εαυτό μου ως ομαδικό παίκτη, είμαι μαχητής στο γήπεδο, μου αρέσει να παλεύω για την ομάδα και να σκοράρω όσα περισσότερα γκολ μπορώ. Αλλωστε γι΄αυτό είμαι εδώ. Θα δώσω τα πάντα γι΄αυτό το σύλλογο».

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και τι μήνυμα θα ήθελε να τους δώσει: «Θέλω να γράψω ιστορία με αυτούς τους οπαδούς. Θέλω να γίνω μέρος της ιστορίας του κλαμπ. Το παρατσούκλι μου είναι Τσόκιγκολ και θέλω να σκοράρω όσα πιο πολλά γκολ μπορώ και να ακούσω να φωνάζουν το όνομά μου στο γήπεδο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.