«Ετσι έζησαν το ματς του ΠΑΟΚ Τσόλακ και Ουαγκέ - Αυτό μου είπαν για τη ρεβάνς»

Metrosport Team23 Σεπτεμβρίου 2020

Αντόνιο Τσόλακ και Μούσα Ουαγκέ δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν στο πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ, ωστόσο είναι έτοιμοι για τον επαναληπτικό αγώνα με τους Ρώσους στην Τούμπα. 

Τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Δικεφάλου παρακολούθησαν την αναμέτρηση σε γνωστό στέκι της Θέρμης και ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, Αλέξανδρος Σεφεριάδης φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» και αναφέρθηκε στο πώς βίωσαν οι δυο ποδοσφαιριστές του συλλόγου τον αγώνα, αλλά και το δήλωναν στον κόσμο ενόψει της ρεβάνς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχαμε την τιμή να είναι στο μαγαζί μου τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τους Αντόνιο και Τσόλακ Μούσα Ουαγκέ. Ήταν προσηλωμένοι και παρακολουθούσαν με αγωνία το παιχνίδι με την Κράσνονταρ. Πιστεύουν ότι θα έρθει η πολυπόθητη πρόκριση στην Τούμπα και ο Τσόλακ δήλωσε ότι με δικό του γκολ θα χαρίσει στον Δικέφαλο την χρυσή πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Από την πλευρά του ο Ουαγκέ είχε μεγάλη αγωνία, ήθελε πολύ να είναι στη Ρωσία, ευελπιστεί να βοηθήσει στον επαναληπτικό, καθώς δηλώνει ότι είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα. Θέλουν και οι δυο να ζήσουν την ατμόσφαιρα της Τούμπας και έχουν μεγάλη δίψα για να αγωνιστούν με τα ασπρόμαυρα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.