Τσόλακ: «Έμαθα πολλά από το πέρασμά μου στον ΠΑΟΚ, θα είμαι καλύτερη μεταγραφή του Χάμσικ»

Metrosport Team09 Μαρτίου 2021

Για το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ αλλά και την μετακίνηση του στην Μάλμε μίλησε ο Αντόνιο Τσόλακ, ο οποίος υποσχέθηκε πως θα είναι καλύτερη μεταγραφή από τον... Χάμσικ.

Έτοιμος για ένα νέο restart στην καριέρα του παρουσιάζεται ο Αντόνιο Τσόλακ, ο οποίος πλέον θα αγωνίζεται στην Σουηδία με την φανέλα της Μάλμε. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το τι δεν πήγε καλά στον ΠΑΟΚ: «Υπήρξε αλλαγή προπονητή και δεν έπαιξα τόσο πολύ, αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Έβαλα τα δυνατά μου και δούλεψα όσο το δυνατόν πιο σκληρά αλλά δεν υπήρξε καμία αλλαγή στον χρόνο συμμετοχής μου. Ήμουν χαρούμενος όταν άκουσα για το ενδιαφέρον της Μάλμε, αλλά μπορώ να πω ότι έμαθα πολλά από το πέρασμα μου από τον ΠΑΟΚ».

Για την σύγκριση ελληνικού και σουηδικού πρωταθλήματος και για το αν βλέπει την μετάβαση του στην Σουηδία ως αποτυχία: «Δεν θα έλεγα ότι είναι χειρότερο πρωτάθλημα το σουηδικό. Νομίζω ότι είναι στο ίδιο επίπεδο. Υπάρχουν πάντα μερικές μεγαλύτερες ομάδες σε κάθε πρωτάθλημα. Για μένα αυτό είναι ένα βήμα μπροστά και μια ευκαιρία για επιτυχίες. Δεν το βλέπω ως ένα βήμα πίσω».

Για το αν είναι εκείνος ή ο Χάμσικ που πήγε στην Γκέτεμποργκ, είναι η καλύτερη μεταγραφή της χρονιάς: «Εγώ είμαι! Θέλω να δείξω όλες μου τις ικανότητες και να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στην επιτυχία. Η Μάλμε πήρε το πρωτάθλημα πέρσι και θέλω να βοηθήσω να το ξαναπάρει φέτος».

Για το αν μπορεί να παραμείνει στην Μάλμε και μετά το τέλος του δανεισμού του: «Μετά το τέλος του δανεισμού, θα δούμε τι μπορεί να συμβεί και τι θα μας προσφέρει το μέλλον».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.  

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.