Τσόλακ: «Να επιστρέψω την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο Λουτσέσκου»

Γιώργος Ζαΐρης06 Φεβρουαρίου 2022

Στο πλαίσιο της μεταγραφικής περιόδου, ένα από τα πρόσωπα που προστέθηκαν στο έμψυχο δυναμικό του ΠΑΟΚ ήταν ο Αντόνιο Τσόλακ. 

 Ο επιθετικός ολοκλήρωσε με επιτυχία το δανεισμό του στη σουηδική Μάλμε κι επέστρεψε στην ομάδα για μια νέα προσπάθεια ένταξής του.

Το Novasports.gr συνομίλησε με τον υψηλόσωμο επιθετικό και τον ρώτησε – μεταξύ άλλων – για το πόσο διαφορετικός επέστρεψε, το ρόλο του στην ομάδα και την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

 "Και εγώ το πιστεύω αυτό. Επέστρεψα και βρήκα τα πάντα νέα και διαφορετικά σε σχέση με την πρώτη φορά. Νέος προπονητής άλλοι συμπαίκτες καμιά σχέση με το ξεκίνημα που είχα την πρώτη φορά και ήταν δύσκολο. Εγώ πάντως δεν έχω αλλάξει έχω την ίδια ποιότητα και όρεξη να παίξω". 

 Για την παρουσία του στη Μάλμε που ήταν πετυχημένη και πόσο θα τον βοηθήσει τώρα που επέστρεψε στον ΠΑΟΚ: "Απέκτησα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και έδειξα την ποιότητα μου. Η Μάλμε με εμπιστεύτηκε και αυτό με βοήθησε. Αυτό το είδε ο Λουτσέσκου που από την πρώτη στιγμή μου είπε πως πιστεύει σε μένα και αυτό είναι σημαντικό. Εδειξε πως θέλει να δουλέψει μαζί μου και σταδιακά θα μου δώσει χρόνο. Μακάρι στο ματς με τον Παναθηναϊκό να του δώσω πίσω ένα μέρος της εμπιστοσύνης που μου δείχνει".

 Ρωτήθηκε για το ποιες διαφορές έχει διακρίνει στην ομάδα σε σχέση με την πρώτη του παρουσία: "Πρώτα απ' όλα έχουμε μια ποιοτική ομάδα με καλούς παίκτες που μπορούν να δώσουν βοήθεια. Εχουμε μια καλή χημεία με νέους και ταλαντούχους παίκτες και παράλληλα με ποιοτικούς. Επίσης έχουμε βρει έναν καλό ρυθμό έχουμε σταθερότητα και αυτή οφείλεται στον Λουτσέσκου που προσφέρει ηρεμία στην ομάδα".

 Αναφέρθηκε και στο σημερινό ματς με τον Παναθηναϊκό: "Ξέρουμε ότι είναι ένα μεγάλο κλαμπ ο Παναθηναϊκός με ποιοτικούς παίκτες και δεν περιμένω να παίξει μόνο άμυνα. Αλλά εμείς παίζουμε στην έδρα μας και ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε τη νίκη για να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε σε αυτή τη διοργάνωση".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.