Τσόλακ: «Δεν σκέφτομαι να γυρίσω στον ΠΑΟΚ, ο κόουτς δεν μου έδωσε ευκαιρίες»

Metrosport Team22 Ιουλίου 2021

Ο Τσόλακ είναι σε εξαιρετική φόρμα το τελευταίο διάστημα με τη φανέλα της Μάλμε, σκοράροντας και στη Σουηδία και στην Ευρώπη. Ο δανεικός από τον ΠΑΟΚ επιθετικός, μίλησε σε κροατικό Μέσο και εξέφρασε τις σκέψεις του για το μέλλον αλλά και το διάστημα που βρέθηκε στην Ελλάδα για τους «ασπρόμαυρους».

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Στον ΠΑΟΚ πήγα χωρίς προετοιμασία ενώ είχε ξεκινήσει η χρονιά. Ο καινούριος προπονητής ήρθε ένα μήνα μετά και έδωσε την εμπιστοσύνη του σε άλλους παίκτες. Ηταν απόφαση του προπονητή και έπρεπε να το αποδεχθώ και να συνεχίσω να δουλεύω με πίστη πως θα έρθει μια καινούρια πρόταση. Ηξερα πως δεν έπρεπε να τα παρατήσω και να συνεχίσω την σκληρή δουλειά. Πίστευα στον εαυτό μου και ήρθε η πρόταση από τη Μάλμε. Με ειλικρινή δουλειά και μεγάλη προσπάθεια, πήρα μια νέα ευκαιρία και νομίζω πως την χρησιμοποίησα σωστά.

Δεν σκέφτομαι να γυρίσω στον ΠΑΟΚ. Η Μάλμε είναι ένας τεράστιος σύλλογος και σου προσφέρει τα πάντα. Πάντα διεκδικεί τον τίτλο και θέλουμε να μπούμε στους ομίλους μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Αν είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι το ιδανικό, αλλά θα είμαστε ικανοποιημένοι και με τους ομίλους του Γιουρόπα ή του Κόνφερενς Λιγκ. Για μένα είναι σημαντικό να παίζω και να σκοράρω. Σκέφτομαι αυτό γιατί είναι πιο σημαντικό από μια μεταγραφική ιστορία».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.