Το δράμα του Τσιτσιπά λίγο πριν ξεκινήσει ο τελικός

Metrosport Team14 Ιουνίου 2021

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συγκλονίζει με την αποκάλυψη που έκανε πως λίγο πριν αρχίσει ο τελικός του Ρολάν Γκαρός έμαθε ότι η γιαγιά του απεβίωσε. Ο Έλληνας τενίστας δεν τα κατάφερε απέναντι στο Νόβακ Τζόκοβιτς και παρότι πάλεψε σκληρά, γνώρισε την ήττα με 3-2 σετ. 

Λίγη ώρα μετά το τέλος του παιχνιδιού έκανε μια ανάρτηση ευχαριστώντας τη γιαγιά του που μεγάλωσε τον πατέρα του και αφιερώνοντας της την προσπάθεια που έκανε απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. 

«Η ζωή δεν είναι μόνο να κερδίζεις ή να χάνεις. Είναι να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή, αν είσαι μόνος ή με άλλους. Να ζεις μία ζωή με σκοπό χωρίς μιζέρια και ενστάσεις. Να σηκώνεις τρόπαια και να πανηγυρίζεις είναι κάτι αλλά όχι τα πάντα. 

Πέντε λεπτά πριν μπω στο κορτ, η αγαπημένη μου γιαγιά «έχασε» την μάχη της. Μία σοφή γυναίκα με πίστη στην ζωή και διάθεση να δώσει και να προσφέρει, δεν μπορεί αν συγκριθεί με κανένα άλλο άνθρωπο που έχω γνωρίσει. Είναι σημαντικό να έχουμε περισσότερους ανθρώπους σαν κι αυτήν στον κόσμο. Γιατί άνθρωποι σαν αυτήν, σε κάνουν να είσαι ζωντανός. 

Σε κάνουν να ονειρεύεσαι. Θα ήθελα να πω ανεξάρτητα από την ημέρα, τις συνθήκες ή την κατάσταση, αυτό είναι αφιερωμένη σε αυτή και μόνο σε αυτή. Σε ευχαριστώ που μεγάλωσες τον πατέρα μου. Χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα ήταν πιθανό».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.