Τσιτσιπάς: «Παλικαρίσια» νίκη επί του Μεντβέντεφ με φόντο τον ημιτελικό

Metrosport Team17 Νοεμβρίου 2022

Μέταλλο νικητή έδειξε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην αναμέτρηση κόντρα στον Νταρίλ Μεντβέντεφ. Ο Έλληνας τενίστας πήρε την νίκη με 2-1 σε μια πολύ δύσκολη «μάχη» και έκανε σπουδαίο βήμα για την πρόκρισή του στα ημιτελικά του ATP Finals του Τορίνο.

Ο Τσιτσιπάς μπήκε πολύ δυναμικά και ήταν ο νικητής του πρώτου σετ, ενώ και στο δεύτερο μπόρεσε και κράτησε το σερβίς του όμως, έχασε πολύ οριακά στο τάι μπρέικ με 13-11. Παρά όμως την ψυχολογία που απέκτησε ο Μεντβέντεφ, η οποία μετουσιώθηκε σε μπρέικ το οποίο έκανε το 4-3 στο τρίτο σετ, ο Τσιτσιπάς βρισκόμενος με την πλάτη στον τοίχο και έχοντας φτάσει έναν πόντο μακριά από την ήττα-αποκλεισμό, κατάφερε να στείλει το ματς σε τάι μπρέικ, όπου και «διέλυσε» τον αντίπαλό του με 7-1 και πήρε την πολύ σημαντική νίκη.

Πλέον ο Έλληνας τενίστας χρειάζεται νίκη και στο ματς κόντρα στον Ρουμπλεφ, με το οποίο ολοκληρώνεται ο κόκκινος όμιλος, ώστε να περάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Υπενθυμίζεται πως ο Τσιτσιπάς υπερισχύει σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Μεντβέντεφ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.