Τσιτσιπάς: Ο Μουτέ θα είναι ο αντίπαλός του στους «16» του Παρισιού

Metrosport Team03 Νοεμβρίου 2022

Τον Κορεντίν Μουτέ θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην φάση των 16 του ATP του Παρισίου. Ο Γάλλος ήταν αυτός που προκρίθηκε κόντρα στον Κάμερον Νόρι, σε έναν αγώνα που ολοκληρώθηκε στις 3 τα ξημερώματα ώρα Γαλλίας (4 Ελλάδας) λόγω καθυστέρησης στην ολοκλήρωση των προηγούμενων παιχνιδιών.

Έτσι ο Έλληνας τενίστας έπρεπε να... ξενυχτήσει μαζί με τους δύο τενίστες για να μάθει τον σημερινό αντίπαλό του. Ο αγώνας μεταξύ του Γάλλου και του Βρετανόυ βρήκε τον Μουτέ νικητή  με 2-1 σετ (6-3, 5-7, 7-6) σε ένα ματς που κράτησε 2 ώρες και 52 λεπτά.


Όπως είναι λογικό, ο αγώνας του Τσιτσιπά με τον Μουτέ θα διεξαχθεί πιο αργά από ότι είχε αρχικά προγραμματιστεί, με το ματς πλέον να ορίζεται να ξεκινήσει στις 20:30. Αυτή θα είναι η 3η φορά που ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο (βρίσκεται στο νο. 64 του ranking αυτή τη στιγμή), αφού το 2017 είχαν τεθεί αντιμέτωποι στο τουρνοουά του Μπρέστ με τον Γάλλο να επικρατεί και ένα χρόνο αργότερα στην Βαρκελώνη ο Έλληνας πήρε ρεβανς ισοφαρίζοντας τις νίκες.



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook






Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.