Τσιτσιπάς: Ο Γκαλάν τον «πέταξε» εκτός US Open...από νωρίς

Metrosport Team30 Αυγούστου 2022

O Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν άφαντος για δύο σετ, στο 4ο έσωσε 8 match point, όμως στο τέλος δεν απέφυγε την ήττα από τον Κολομβιανό, Ντάνιελ Γκαλάν με 3-1 και τον αποκλεισμό από τον 1ο γύρο του US Open.

    Οι φιλοδοξίες και τα όνειρα του Στέφανου Τσιτσιπά για μια μεγάλη πορεία στο US Open γκρεμίστηκαν από τον 1ο μόλις γύρο. Ο Ντάνιελ Γκαλάν προερχόμενος από τα προκριματικά επικράτησε με 6-0, 6-1, 3-6, 7-5 σε 2 ώρες και 48 λεπτά στην πιο μεγάλη νίκη της καριέρας του.

    Ο Τσιτσιπάς όχι μόνο δεν φάνηκε αντάξιος των προσδοκιών, αλλά το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε στο Louis Armstrong Stadium ήταν απογοητευτικό. Σαν να μην εμφανίστηκε στο κορτ ο 24χρονος Έλληνας για 56 λεπτά έζησε έναν εφιάλτη. Ο Γκαλάν στην πρώτη του παρουσία στο κυρίως ταμπλό του US Open, ζούσε ένα όνειρο. Σε 58 λεπτά είχε προηγηθεί 6-0, 6-1 με αντίπαλο το Νο.4 του ταμπλό. Ούτε στα πιο τρελά όνειρά του, δεν θα φανταζόταν ένα τέτοιο σενάριο.

    Ο Κολομβιανός πήρε τα 11 πρώτα γκέιμ του αγώνα, για το 6-0, 5-0 και εμείς δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Ο Τσιτσιπάς για 2η φορά μέσα στη σεζόν χάνει σετ με 6-0, ήταν όμως από τον Τζόκοβιτς στον τελικό του Μasters της Ρώμης, στις 15 Μάη.

    Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


    Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

    Προτείνουμε
    This page might use cookies if your analytics vendor requires them.