Τσιτσιπάς και Σάκκαρη έμαθαν τους αντιπάλους τους στο Madrid Open

Metrosport Team22 Απριλίου 2024

Η κλήρωση για το Open της Μαδρίτης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Απριλίου και οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη να μαθαίνουν τα μονοπάτια του τουρνουά.

Από τη μία η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα ριχτεί την ερχόμενη εβδομάδα στη μάχη του Madrid Open, στο 2ο τουρνουά που θα λάβει μέρος τη χωμάτινη περίοδο, με τις αναμετρήσεις να ξεκινούν στις 23 Απριλίου. Η κλήρωση έφερε τη Νο5 στο ταμπλό στο πάνω μέρος, εκεί όπου πρεμιέρα θα κάνει κόντρα στην Ντόνα Βέκιτς ή σε κάποια παίκτρια από τα προκριματικά.

Εφόσον προκριθεί στον 3ο γύρο, πιθανή αντίπαλος θα είναι το Νο28 του ταμπλό Ελίζ Μέρτενς. Στη συνέχεια, υποψήφια αντίπαλος για τη Μαρία θα είναι η Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια ή η Έμα Ναβάρο. Στην 8άδα η Σάκκαρη διασταυρώνεται με την Ίγκα Σφιόντεκ, Νο1 στον κόσμο Αν πάρει τη πρόκριση για τα ημιτελικά έχει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί κόντρα στις Κόκο Γκοφ, Ονς Ζαμπέρ, Γελένα Οσταπένκο.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό και βασικότερη σύμφωνα με την κατάταξη υποψήφια για τον τελικό είναι η Αρίνα Σαμπαλένκα Νο2 στον κόσμο και Έλενα Ριμπάκινα Νο4, με τις οποίες οι Ελληνίδα πρωταθλήτρια μπορεί να βρεθεί αντίπαλος μόνο στον τελικό.

Από την άλλη ο 25χρόνος που βρίσκεται στο Νο.7 της παγκόσμιας κατάταξης προερχόμενος από την ήττα από τον Ρούντ με 0-2 σετ, θα βρεί στον δεύτερο γύρο είτε τον Ντούσαν Λάγιοβιτς (που τον νίκησε δύσκολα στη Βαρκελώνη), είτε παίκτη από τα προκριματικά.

Στον τρίτο γύρο λογικά θα πέσει πάνω στον επικίνδυνο Γίρι Λεχέτσκα, ενώ στη φάση των «16», πέρα από τον Ράφα, πιθανός αντίπαλος είναι και ο Άλεξ Ντε Μινόρ (που απέκλεισε τον Ισπανό στη Βαρκελώνη). Στα προημιτελικά ενδέχεται να αντιμετωπίσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και στον ημιτελικό τον Ιταλό Γιανίκ Σίνερ που τον έχει κερδίσει στο Μονακό.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.