Τσιτσιπάς: Αντεμετωπίζει ξανά τον Τσόριτς μετά την ήττα στο Σινσινάτι

Metrosport Team27 Οκτωβρίου 2022

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Μπόρνα Τσόριτς για το δεύτερο γύρο του τουρνουά της Βιένης (περίπου στις 20:30). Η τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν μεταξύ τους οι δύο τενίστες ήταν στον τελικό του Σινσινάτι τον Αύγουστο, εκεί όπου ο Κροάτης είχε επικρατήσει με 2-0.

Έτσι, ο Έλληνας τενίστας έχει ένα ακόμη κίνητρο για να τα δώσει όλα με αποκλειστικό του στόχο την νίκη, όμως η αποστολή του μόνο εύκολη δεν αναμένεται να είναι. Μην ξεχνάμε πως δεν έχει καταφέρει ποτέ να περάσει στην τρίτη φάση της συγκεκριμένης διοργάνωσης και μια πιθανή επικράτηση επί τον Τσόριτς στον δεύτερο γύρο, μετά από αυτή που έτυχε επί του Νόβακ στον πρώτο, θα αποτελέσει ρεκόρ για τον ίδιο.

Ακόμα, ο σημερινός αντίπαλός του μπορεί να βρίσκεται χαμηλότερα από τον Τσιτσιπά στην παγκόσμια κατάταξη (27η θέση), όμως η προϊστορία στις μεταξύ τους αναμετρήσεις είναι υπέρ του, αφού εκτός από την νίκη στον τελικό του Σινσινάτι φέτος, έχει κερδίσει τον Έλληνα και το 2020 στο US Open, ενώ η μοναδική φορά που έχασε ήταν στο τουρνουά της Ρώμης προ τετραετίας.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.