Τσιτάκης: Να ανοίξουν τα γήπεδα μετά το Πάσχα

Metrosport Team19 Απριλίου 2021

Ο προπονητής του Νέστορα Όσσας, Γιάννης Τσιτάκης σχολίασε την απόφαση για οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων των Ενώσεων, την επόμενη μέρα στην ομάδα του αλλά και την ΕΠΣ Μακεδονίας. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Τσιτάκης:

 -Πως κρίνεται την απόφαση για την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων;

 «Είναι σωστή απόφαση η λήξη των πρωταθλημάτων. Καθυστέρησε να παρθεί η απόφαση. Το είχαμε καταλάβει ότι δεν θα ξεκινούσαν αφού δεν μπορούσαν να γίνουν τα τεστ κορωνοϊού.

 Δεν υπήρχε χρηματοδότηση. Ήταν μια απόφαση που έπρεπε να παρθεί πιο γρήγορα αφού ήξεραν ότι δεν θα μας αφήσουν οι λοιμωξιολόγοι. Θεωρώ ότι πρέπει να ανοίξουν μετά το Πάσχα τα γήπεδα για προπονήσεις και φιλικά για 1-2 μήνες. Να μην φτάσουμε τον Αύγουστο να αρχίσουμε προπονήσεις και αγώνες. Θα είναι μεγάλη η αγωνιστική απραξία. Είχα σκεφτεί να προτείνω για πρωτάθλημα ενός γύρου».

 -Θα μείνετε στον Νέστορα;

 «Πρέπει να συζητήσουμε να δούμε τι θα γίνει με τη διοίκηση της ομάδας. Ο προγραμματισμός ο περσινός θα συνεχιστεί φέτος. Θέλουν τα παιδιά να μείνουν στην ομάδα. Μας αγαπάει το χωριό. Εγώ βρίσκεται πέντε χρόνια στον σύλλογο. Έχουμε ως στόχο να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Επιθυμία μου είναι να είμαστε όλοι καλά και αν το επιτρέψουν οι συνθήκες αλλά και με σωστό προγραμματισμό να μείνω».

 -Για την ΕΠΣ Μακεδονίας είπε: «Λειτουργεί σωστά τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν για να βοηθήσουν τις ομάδες. Εκαναν πρωταθλήματα μικρών ομίλων για να μειωθούν τα έξοδα των ομάδων αλλά δυστυχώς δεν διεξήχθησαν».

 -Η ευχή σας για τη συνέχεια;

 «Να είμαστε γεροί, υγιείς και να τελειώσει από την πανδημία».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.