Τσίρο Βενεράτο: «Πρώτος στόχος της Νάπολι ο Γιαννούλης, μπορεί να δώσει τα 10 εκατομμύρια ευρώ»

Metrosport Team20 Οκτωβρίου 2020

Σε αναζήτηση αριστερού οπισθοφύλακα βρίσκεται η Νάπολι, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Ιταλού δημοσιογράφου Τσίρο Βενεράτο, οι «μπλε» έχουν βάλει στο «μάτι» τον Γιαννούλη, ενώ μάλιστα είναι έτοιμοι να κινηθούν τον Γενάρη για την απόκτηση του.

Βέβαια, ο αριστερός οπισθοφύλακας του ΠΑΟΚ δεν «παίζει» μόνος του για αυτή τη θέση, καθώς «στάντ μπάι» είναι και ο Έμερσον Παλμιέρι της Τσέλσι, ο οποίος δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα από τον Φράνκ Λάμπαρντ αλλά είναι πιο ακριβός και αυτό δημιουργεί προβληματισμό.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ιταλός δημοσιογράφος, η Νάπολι είναι έτοιμη να επενδύσει το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ για το παίκτη του «δικεφάλου», καθώς πληροί όλα τα κριτήρια, ενώ και ο μισθός του είναι είναι μέσα στα οικονομικά δεδομένα της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του για τον Γιαννούλη: «Η Νάπολι αποφάσισε να επενδύσει στην αγορά αριστερού μπαοκ που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ομάδα του Γκατούζο. Αυτές τις μέρες γίνεται η αξιολόγηση των υποψηφίων. Το πρώτο όνομα είναι του Έλληνα Γιαννούλη που παρέμεινε στον ΠΑΟΚ και η Νάπολι ξέρει πως πως ο ΠΑΟΚ θέλει 10 εκατομμύρια ευρώ για να τον πουλήσει ενώ ο μισθός που ζητά ο παίκτης μπορεί να καλυφθεί από τη Νάπολι. Ο Γιαννούλης είναι ο βασικός υποψήφιος να έρθει στη Νάπολι, μοιάζει εύκολος στόχος για τον σύλλογο με βάση τα λεφτά που απαιτούνται να δοθούν».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.