Τσιρίλο για Τζοβίνκο: «Παικταρά, έλα στον ΠΑΟΚ!»

Metrosport Team28 Ιουλίου 2021

Ρεπορτάζ: Κ. Πετρωτός, Γ. Καστάνης

Ο Δικέφαλος επιμένει στην απόκτηση του 34χρονου Ιταλού φορ, Σεμπαστιάν Τζοβίνκο γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως πρόκειται για μία υπόθεση που μπορεί να διαρκέσει αρκετά, όμως γνωρίζοντας την ποιότητα του, θα εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια.

Η διαπραγμάτευση συνεχίζεται, υπάρχει μία μικρή οικονομική διαφορά ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Τζοβίνκο που όμως μπορεί να ξεπεραστεί, ενώ οι διαπραγματεύσεις γίνονται απευθείας από τους εκπροσώπους του Δικεφάλου με τους αντίστοιχους της Αλ Χιλάλ και τον 34χρονο ποδοσφαιριστή.

Ο Μπρούνο Τσιρίλο, ο πρώην άσος του Δικεφάλου, με δηλώσεις του, χθες το βράδυ στη Metrosport έστειλε μήνυμα στον συμπατριώτη του, Σεμπαστιάν Τζοβίνκο να έρθει στον ΠΑΟΚ για να ζήσει μεγάλες στιγμές. Πιο συγκεκριμένα ο Τσιρόλο, είπε αρχικά στη «Μ»:
«Παικταρά, έλα στον ΠΑΟΚ». Και πρόσθεσε:

«Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης, με πλούσια καριέρα, διεθνής με την εθνική Ιταλίας. Ο Τζοβίνκο στην Ελλάδα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Είχαμε παίξει ως αντίπαλοι πριν από χρόνια, σε δύο – τρία παιχνίδια. Από τότε τον θυμάμαι και έβγαλα το συμπέρασμα πως είναι παικταράς».

- Αν θα μιλούσες σήμερα μαζί του και του περιέγραφες την κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ, τι θα του έλεγες;

«Παικταρά έλα στον ΠΑΟΚ, σε μία μεγάλη ομάδα που διεκδικεί τίτλους και ο κόσμος αγαπά τους παίκτες του. Η δική μου εμπειρία από τον ΠΑΟΚ είναι η πιο τρανταχτή. Γιατί ήρθα, έπαιξα, πρόσφερα και ο κόσμος με αγάπησε. Και αυτό δεν το ξεχνώ».

- Πρέπει να αποτελέσει σημείο προβληματισμού, το γεγονός ότι ο Τζοβίνκο βρίσκεται στο 34ο έτος της ηλικίας του; Θα προσφέρει εφόσον έρθει; Βοηθά και το σωματότυπό του;

«Είναι επαγγελματίας, δεν έχει δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα, έχει μία ζωή πολύ απλή, προσέχει, δεν είχε ποτέ σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού. Είτε είσαι μεγάλος, είτε είσαι μικρός στην ηλικία, το μυαλό είναι το πιο σημαντικό σε έναν ποδοσφαιριστή. Μπορεί να δώσει πολλά στον ΠΑΟΚ, γιατί μπορεί να βοηθήσει για να διεκδικήσει τίτλους. Τον ξέρω πολύ καλά ως παίκτη, δεν είχα πρόσφατα επαφή μαζί του. Όμως τον παρακολουθούσα τόσο όταν ήταν στην Αμερική, όσο και στην Αραβία με την Αλ Χιλάλ. Οσο για το σωματότυπό του, να ξέρετε πως βοηθά πολύ, όμως το πιο σημαντικό είναι πως είναι επαγγελματίας με τα όλα του, δεν έκανε ποτέ καταχρήσεις και θέλει να κερδίζει τίτλους».



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.