Τσιρίλο: «Μεγάλος για τον ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια, δεν ξέρω τι έγινε»

Metrosport Team08 Οκτωβρίου 2020

Για το διαζύγιο του ΠΑΟΚ με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε στο Metropolis 95.5 ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Ο Ιταλός πρώην ποδοσφαιριστής και νυν ατζέντης μίλησε για τη συνύπαρξή του με τον Πορτογάλο στους «ασπρόμαυρους».

Μεταξύ άλλων ο Μπρούνο Τσιρίλο δήλωσε:

Για το αντίο του Βιειρινια: «Για μένα ο Βιεϊρίνια είναι ένας πολύ σημαντικός, μεγάλος παίκτης για τον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό. Σήμαινε πολλά για τον κλαμπ και για τον κόσμο και την πόλη. Ένας άνθρωπος που αγάπησε τον σύλλογο. Ξέρω ότι οι περισσότεροι περίμεναν να τελειώσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ αλλά δεν ξέρεις πως τα φέρνει το ποδόσφαιρο».

Για τις αναμνήσεις του από τη συνεργασία του με τον Βιεϊρίνια: «Με τον Βιεϊρίνια είμαστε φίλοι από την πρώτη στιγμή. Τον θεωρώ αδελφό μου ακόμα έχουμε σχέση, μιλάμε στο τηλέφωνο. Από την πρώτη προπόνηση που τον είδα στον ΠΑΟΚ ήξερα ότι θα κάνει πολλά πράγματα, με τη νοοτροπία που είχε. Δικαιώθηκα για όλα όσα πίστευα γι αυτόν».

Τι ήταν αυτό που έδωσε στον ΠΑΟΚ: «Τα έδωσε όλα. Ήξερα τη σχέση του με τον κόσμο, έδωσε ποιότητα και αγάπη στον ΠΑΟΚ. Ξέρω τι σημαίνει για αυτόν ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη, είναι το σπίτι του«.

Για το «διαζύγιο» ΠΑΟΚ-Βιεϊρίνια: «Δεν ξέρω, δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη γιατί δεν ξέρω τι έγινε. Από τη μια πλευρά ο Βιεϊρίνια δημιούργησε μια πολύ όμορφη ιστορία, ήρθε πίσω στον ΠΑΟΚ κατέκτησε όλους αυτούς τους τίτλους αλλά δεν ξέρω τον λόγο που δεν συνεχίστηκε η συνεργασία».

Τι θα έλεγε στον Βιεϊρίνια: «Μόνο συγχαρητήρια γιατί έχει κάνει πολλά και τα έχει κάνει με την καρδιά του. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.