Tσιρίλο: «Έτοιμος ο ΠΑΟΚ, κοιτάει και τη λεπτομέρεια ο Καρέρα »

Metrosport Team10 Ιανουαρίου 2020

Βέβαιος ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να ξεπεράσει την ήττα από την Άρη εμφανίστηκε ο Μπρούνο Τσιρίλο μιλώντας στο Game Time του ΟΠΑΠ.

O βετεράνος ποδοσφαιριστής υποστήριξε ότι ο Δικέφαλος είναι μια μεγάλη ομάδα και δεν χρειάζεται να ασχολείται με μικροπράγματα.

Επιπλέον, τόνισε ότι ο Μάσιμο Καρέρα είναι ένας προπονητής που μελετά σε βάθος τον αντίπαλο και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το εάν θα καταφέρει να αντιδράσει ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα με τον Άρη: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και δεν χρειάζεται να ασχολείται με μικροπράγματα. Έχει νοοτροπία και νομίζω πως είναι έτοιμος για τον αγώνα αυτόν που είναι σημαντικός για εκείνον. Παίζει στην έδρα του και σίγουρα το γήπεδο θα είναι γεμάτο από τους φιλάθλους του που θα τον βοηθήσουν και θεωρώ πως θα γίνει ένα σπουδαίο ματς».

Το Μάσιμο Καρέρα: «Είμαι βέβαιος ότι θα προετοιμάσει πολύ καλά την ομάδα του έχοντας μελετήσει καλά τον αντίπαλο που σε αυτή την περίπτωση είναι ο ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ακόμη και την πιο μικρή λεπτομέρεια».

Το παιχνίδι της Τούμπας: «Θα γίνει ένας πολύ σπουδαίος αγώνας γιατί είναι αντίπαλες δύο μεγάλες ομάδες, δύο ομάδες που διαθέτουν πολύ καλούς παίκτες και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένας πολύ ωραίος αγώνας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.