Τσιρίλο: «Δυνατός ο Ολιβέιρα, δεν φοβάται τίποτα»

Metrosport Team12 Ιουλίου 2021

Για τη νίκη της Ιταλίας επί της Αγγλίας και τη μεταγραφή του Νέλσον Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Μπρούνο Τσιρίλο στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήμουν σπίτι με την οικογένεια μου. Το περιμέναμε χρόνια. Το γιορτάσαμε. Ήταν ένας πολύ όμορφος αγώνας. Στο τέλος το πήραμε γιατί το αξίζαμε, παίξαμε πιο καλά. Τα πράγματα ήταν δύσκολα γιατί η Αγγλία είναι καλή ομάδα. Το τέλος όμως ήταν διαφορετικό χθες. Η καρδιά, το μυαλό και η ιταλική φιλοσοφία υπερίσχυσαν. Το αξίζαμε. Παίξαμε 90 λεπτά καλύτερα και η Αγγλία είχε μόλις ένα με δυο σουτ». 

Για την επιλογή των Ράσφορντ και Σάντσο στα πέναλτι: «Σίγουρα μπορεί να λέμε πολλά αλλά δεν ξέρουμε τι έχει στο κεφάλι του ο προπονητής. Αν πίστευε πολύ στα παιδιά αυτά, καλά έκανε και τους έβαλε. Δεν ξέρω, είναι μια επιλογή που μπορεί να πάει καλά ή όχι. Τα πέναλτι είναι λόττο. Ήταν καλά για εμάς. Ο Ντοναρούμα ήταν φανταστικός και ο άλλος ήταν καλός».

Για Μαντσίνι: «Πιστεύω ότι το μεγαλύτερο μερίδιο πάει στον προπονητή. Έχει φτιάξει μια οικογένεια. Η ατμόσφαιρα είναι ωραία. Δώσαμε τα πάντα για τη φανέλα. Δεν παραπονιέται κανείς αν δεν παίξει. Τα παιδιά είναι όλα μαζί».

Για τον καλύτερο παίκτη χθες: «Πιστεύω ότι ο Μπονούτσι και ο Κιελίνι ήταν φοβεροί».

Αναφερόμενος στη μεταγραφή του Νέλσον Ολιβέιρα για τον ΠΑΟΚ, είπε: «Είναι καλός παίκτης. Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στην Ελλάδα, είναι δυνατός και δεν φοβάται τίποτα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.