Τσίπρας σε Μητσοτάκη: «Μη γίνεστε Μεσίας, μην σκοτώνετε, όμως, και την κοινή λογική»

Metrosport Team25 Νοεμβρίου 2020

«Η αίσθηση που μας δίνετε είναι ότι βρίσκεστε σε βέρτιγκο», είπε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στην ομιλία του ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο σχετικά με τα «μέτρα ενίσχυσης των εργαζομένων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, κοινωνικοασφαλιστικές ρυθμίσεις και διατάξεις για την ενίσχυση των ανέργων».

Απαντώντας στα όσα είπε λίγο νωρίτερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε «δραματική» και «εκτός ελέγχου» την κατάσταση που βιώνει η χώρα και επέρριψε τις ευθύνες στην κυβέρνηση. 

«Η κατάσταση που είναι εκτός ελέγχου και η αίσθηση που μάς δίνετε είναι ότι βρίσκεστε σε βέρτιγκο, σε πλήρη απώλεια επαφής με την πραγματικότητα», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 

«Δε σας ζητάμε να γίνετε Μεσσίας, ούτε Μωυσής ούτε Άη Γιώργης και να σκοτώσετε τον ιό. Σας ζητάμε να μην σκοτώνετε την κοινή λογική, να μη νομίζετε ότι εσείς και οι υπουργοί σας απευθύνεστε σε κρετίνους», σημείωσε, σχολιάζοντας τις τελευταίες εμφανίσεις των υπουργών σε τηλεοπτικά παράθυρα και ζητώντας να «αναλάβουν μέρος της πολιτικής ευθύνης» αυτού που συμβαίνει. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.