Τσιοπλής: «Δεν αντέχεται αυτή η κατάσταση»

Αχίλλειος Έξαρχος01 Ιανουαρίου 2021

Τις αποφάσεις των αρμόδιων φορέων του ποδοσφαίρου και της Πολιτείας αναφορικά με το μέλλον της Γ’ Εθνικής περιμένουν και οι άνθρωποι του Κτηνοτροφικού Αστέρα Καληράχης.

Η ομάδα από τα Γρεβενά ξεκίνησε με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες το Πρωτάθλημα και έδειξε στις πρώτες αγωνιστικές που διεξήχθηκαν πριν το lockdown πως μπορούσε να παίξει σημαίνοντα ρόλο στον 5ο όμιλο που συμμετέχει. «Δεν αντέχεται αυτή η κατάσταση. Έστω τον Φεβρουάριο πρέπει να μπούμε ξανά στο γήπεδο», δηλώνει στο metrosport.gr ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Βαγγέλης Τσιοπλής και προσθέτει: «Δεν γίνεται να πάμε ξανά από τον Σεπτέμβριο. Μετά τη Super League και τη Super League 2 μπορούμε να πάρουμε σειρά εμείς. Δόθηκαν χρήματα από όλες τις ομάδες για ποδοσφαιριστές, γήπεδα, εγκαταστάσεις. Πρέπει να βοηθήσει και η Πολιτεία. Ήδη πήραμε τα πρώτα χρήματα από το Μητρώο, όμως δεν είναι αρκετά. Για εμάς είναι αρκετά κρίσιμο να έχουμε κόσμο στο γήπεδο. Θα είναι μεγάλη βοήθεια. Χωρίς έσοδα και μόνο με υποχρεώσεις δεν μπορεί να βγει η χρονιά». Όσο για τις φιλοδοξίες της ομάδας του όταν με το καλό ξεκινήσει το Πρωτάθλημα; «Ξεκινήσαμε καλά το Πρωτάθλημα με δύο νίκες στα τρία πρώτα ματς. Μετά από χρόνια μια ομάδα από τα Γρεβενά δείχνει πως μπορεί να κάνει κάτι καλό. Κάνουμε μια υπέρβαση στον Κτηνοτροφικό. Στόχος μας είναι η παραμονή, η οποία θα είναι ιστορική αν επιτευχθεί με δεδομένο πως μιλάμε για χωριό 80 ατόμων. Είμαστε όλοι σε εγρήγορση και θα είμαστε έτοιμοι όταν με το καλό αποφασιστεί η συνέχεια του Πρωταθλήματος», τόνισε.

«Η καλύτερη της επταετίας»

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Βλάχος σχολίασε από την πλευρά του στο metrosport.gr. «Είναι δύσκολη η κατάσταση για όλους μας. Με τα μέσα που διαθέτουμε και δεν είναι πολλά, δώσαμε προγράμματα ατομικής προπόνησης στα παιδιά. Ιδιαίτερα οι νεαροί είναι πολύ συνεπείς. Η ομάδα γενικότερα είναι σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης και όλοι οι παίκτες ανυπομονούν για να μπούμε και πάλι στο γήπεδο», τόνισε αρχικά και εν συνεχεία έκανε έναν μίνι απολογισμό της ως τώρα μικρής παρουσίας της ομάδας του στη Γ’ Εθνική: «Όταν συναντηθήκαμε για να σχεδιάσουμε το πλάνο της Γ’ Εθνική είπαμε ότι πρέπει να εστιάσουμε στις αδυναμίες που έχουμε ως ποδόσφαιρο στα Γρεβενά. Επιχειρήσαμε να πάρουμε ποδοσφαιριστές και από γειτονικούς νομούς, όπως η Κοζάνη. Δεν ήταν εύκολο να τους πείσουμε, όμως κερδίσαμε το στοίχημα και αυτό από μόνο του ήταν το 60-70% της όλης προσπάθειας. Κάναμε ένα νεανικό σύνολο, το οποίο θεωρώ ότι είναι η καλύτερη ομάδα της τελευταίας επταετίας στα Γρεβενά. Ξεκινήσαμε καλά, βρήκαμε ρυθμό, ωστόσο, μας έτυχε το lockdown. Αν καταφέρουμε φέτος τον στόχο της σωτηρίας του χρόνου θα είναι πιο εύκολα για την ομάδα», σημείωσε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.