Τσιώλης: «Πιο κοντά στην κορυφή φέτος ο Αρης, ο ΠΑΟΚ έδειξε πως ο Ολυμπιακός δεν είναι αχτύπητος»

Metrosport Team10 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής, Σάκης Τσιώλης, και μίλησε για την έναρξη του πρωταθλήματος, τη μάχη της κορυφής, ενώ ξεχώρισε και τον φετινό Αρη που όπως είπε μπορεί να είναι ακόμη πιο δυνατός.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την έναρξη του πρωταθλήματος: «Θα είναι πολύ διαφορετική εικόνα του φετινού πρωταθλήματος. Ο Αρης θα είναι πολύ δυνατός φέτος, έχει πάρει καλό φορ, καλούς αμυντικούς, μακάρι να είχε κάνει αυτές τις κινήσεις για να ήταν στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Θα είναι ακόμη πιο δυνατός από την περσινή περίοδο. Φέτος θα μπορεί να είναι πιο κοντά στην πρώτη θέση. Οι κινήσεις ήταν πολύ στοχευμένες, αν είχε κεντρικό φορ τότε θα ήταν καλύτερες οι ελπίδες του κόντρα στην Αστάνα. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα ο Αρης από καμία ομάδα, έχει και τη συνοχή από τον περσινό κορμό».

Για την ομάδα-έκπληξη: «Ο Αστέρας είναι στην εξάδα την τελευταία δεκαετία και δεν μπορεί να θεωρηθεί έκπληξη. Ο ΟΦΗ θα είναι βελτιωμένος με τον Νιόπλια, έχεις πολλούς ποδοσφαιρανθρώπους, ο Βόλος μακάρι να είναι καλύτερος φέτος».

Για την κορυφή: «Είναι ο πιο ενισχυμένος Παναθηναϊκός των τελευταία 5 ετών, θα είναι διαφορετικός ο Μακέντα με τον Γιοβάνοβιτς στον πάγκο. Η ΑΕΚ έκανε αρκετές μεταγραφές και λογικά θα είναι καλύτερη από πέρυσι. Ο ΠΑΟΚ πέρυσι το Κύπελλο μέσα στην Αθήνα από τον Ολυμπιακό και οι ομάδες θα πιστέψουν πως δεν είναι αχτύπητος ο Ολυμπιακός. Θα είναι πιο ενδιαφέρον για την κορυφή το φετινό πρωτάθλημα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.